Ruby „a stins lumina” cu rochia sa la un eveniment monden. Ținuta inedită i-a pus în evidență silueta perfectă

Ana-Maria Tudor 18.05.2023, 11:13

Ruby a captat din nou atenția publicului, apărând în lumina reflectoarelor la un prestigios eveniment monden organizat recent în Capitală. În stilul său caracteristic, elegant și provocator, artista a reușit să surprindă pe toată lumea cu o rochie absolut impresionantă. Detaliile acestei creații vestimentare i-au lăsat pe toți cu gura căscată.

Rochia lui Ruby a uimit invitații

Rochia purtată de Ruby la recentul eveniment monden a reușit să creeze un impact incredibil și să îi lase mască pe toți cei prezenți. Artista nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind recunoscută ca una dintre cele mai excentrice vedete din showbiz-ul românesc. Ea știe cum să-și facă o apariție memorabilă, atât pe scenă, în timpul concertelor sale, cât și la diversele evenimente la care participă.

Recent, frumoasa brunetă și-a expus trupul perfect și formele voluptoase într-o rochie neagră mulată și lungă, care s-a remarcat printr-o trenă nonconformistă în formă de mănușă.

Fotoreporterii Playtech Știri au surprins-o pe artistă la un eveniment prestigios din Capitală, unde Ruby a creat senzație purtând o ținută cu totul ieșită din tipare. Alegerea ei a captat imediat privirile și a stârnit interesul publicului prezent. În plus, chiar cântăreața a împărtășit un scurt clip pe Instagram, în care apărea purtând acea vestimentație, iar în descrierea clipului, Ruby a scris: „Îmi vine mănușă!”, subliniind astfel forma neobișnuită a trenei.

Ce spune artista despre ținutele neobișnuite pe care le poartă

Nu este pentru prima dată când solista epatează prin stilul ei excentric. În noiembrie 2022, Ruby a surprins pe toată lumea purtând o rochie roz, sclipitoare, cu mâneci bufante, la un eveniment organizat de Cramele Ostrov. La o altă ceremonie grandioasă, într-o altă ocazie, vedeta a șocat audiența apărând într-o rochie de mireasă, surprinzând cu alegerile sale neconvenționale.

În repetate rânduri Ruby a demonstrat că este dispusă să își asume riscuri în ceea ce privește moda și imaginea sa. Aceste alegeri neconvenționale fac parte din stilul ei excentric și contribuie la imaginea sa distinctă și memorabilă.

„Am o foarte mare slăbiciune pentru rochii, pentru rochia asta m-am inspirat de la o artistă drag queen dintr-un show și sunt foarte mândră de asta, pentru că am reușit să aduc un stil în care apropiații nu m-ar fi văzut niciodată și probabil nici voi. Au treabă fetele (n.r. croitoresele), le țin mașinile ocupate. Eu sunt foarte spontană, de cele mai multe ori, de fapt de fiecare dată reușesc să-mi fac ținutele fix cu o zi înainte de eveniment sau de filmarea pe care o am. Pentru că mie așa îmi vin ideile pe fond de panică, de neliniște, altfel nu reușesc să mă văd în nimic și până nu mă văd eu în ceva, dacă nu sunt sigură de cum sunt îmbrăcată, nici nu ies din casă” a spus Ruby, pentru playtech.ro.

 

Urmăriți Impact.ro și pe