Ținuta deocheată cu care s-a afișat Ruby la o petrecere mondenă. Artista a lăsat totul la vedere. „Ai grijă să nu răcești” Foto

Mihnea Tălău, Coteț Alexandru 31.12.2022, 09:12

Ruby i-a lăsat pe toți cu gura căscată la petrecerea fastuoasă organizată de Marius Moga, cu ocazia împlinirii vârstei de 41 de ani. Artista a etalat o ținută vaporoasă care a stârnit ample comentarii.

Ruby a lăsat totul la vedere

Ținuta sa provocatoare a atras privirile tuturor și pentru ca nimeni să nu piardă ”peisajul”, cunoscuta cântăreață a postat fotografiile fierbinți și pe pagina sa de socializare. Un fan i-a scris în comentariul la galeria foto de pe Facebook: „Ai grijă să nu răcești. Ia un paracetamol când ajungi acasă”. Evident că părerile au fost împărțite. De la admirație până la ceartă și ironie, pentru exemplul pe care îl oferă tinerelor.

Nici Smiley nu a lipsit de la petrecerea lui Moga, Ruby ținând să imortalizeze pe peliculă, momentul.

Vedeta este pasionată de haine și accesorii

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Ruby este pasionată de haine și accesorii, având acasă o întreagă colecție. Cu fiecare apariție a sa în public, vedeta reușește să impresioneze prin ţinutele sale extravagante și mulți fani sunt curioși să afle de unde și le achiziționează.

Solista a mărturisit, de curând, că obișnuiește să reinterpreteze ținutele pe care și le cumpără după ce le poartă de 2-3 ori, astfel că acestea devin unice.

„La mine în garderobă este mare dezastru, pentru că de fiecare dată când plec undeva fac așa (n.red. le scoate pe toate) pentru că sunt mereu în întârziere. Da, normal, port un lucru de două ori. Lucrurile după ce le-am purtat de 2-3 ori, din rochițe le fac fustițe, bluzițe.

Îmi place foarte mult ceea ce port, pentru că le fac în așa fel încât să-mi placă de fiecare dată și îmi și pare rău să le port doar o dată. Cu rochia asta bineînțeles că nu pot să mă duc în ea la supermarket în fiecare zi, dar o să îi mai găsesc eu o folosință”, a precizat Ruby.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...