EXCLUSIV

Rona Hartner a slăbit șase kilograme în zece zile, fără să facă foamea: ”Mai scap și o carne, o rață”. Care este dieta ei secretă. EXCLUSIV

Oana Pascaru 25.06.2021, 21:28

Celebra actriță Rona Hartner a reușit să slăbească șase kilograme, în doar zece zile, după ce, din cauza necazurilor, cu divorțul și cu sănătatea, se cam rotunjise. Ea ne-a dezvăluit, pentru impact.ro, secretul taliei de invidiat.

”Beau foarte multă apă, mă ajută să îmi hidratez corpul”

Celebra actriță Rona Hartner, stabilită de 20 de ani în Franța, a reușit să slăbească într-un timp record, de câteva zile:

“Am început o cură de slăbire cu ceai și îmi priește de minune, plus că beau foarte multă apă, ceea ce mă ajută să îmi hidratez corpul. În zece zile am reușit să slăbesc șase kilograme. După ce am scăpat de kilogramele acestea mă simt altfel, mult mai ușoară și mai bine. M-am panicat puțin, nu credeam că voi mai slăbi așa ușor la vârsta mea, însă iată minunea. Chiar vreau să le spun doamnelor că la orice vârstă se slăbește, nu există limită”, ne-a mărturisit ea, pentru impact.ro.

Rona Hartner a slabit sase kilograme in zece zile, fara sa faca foamea. Care este dieta ei secreta. EXCLUSIV
Rona Hartner

Meniul Ronei Hartner

Rona Hartner ne-a spus și în ce constă meniul ei: “Mănânc normal, nu fac rabat de la ceva anume. Mănânc dimineața migdale, cu avocado, cu ou. La prânz îmi gătește mama, pentru că a venit la mine și îmi face ciorbe”.

”Pe lângă asta, nu mănânc nimic între mese, beau doar apă și cam atât. Mai scap și o carne, și o rață, când mai merg undeva pentru că sunt pofticioasă, asta este, dar nu în exces. De multe ori și necazurile îl îngrașă pe om. Eu, trecând printr-un divorț, așa mi s-a întâmplat”, a adăugat ea.

Rona Hartner a pus punct relației cu soțul francez

Rona Hartner nu prea are noroc în dragoste. După trei ani de iubire, actrița și soțul francez, DJ-ul Herve, au decis să pună punct mariajului.

“Nu există cale de împăcare. Mi-am dat seama că poate cea de-a treia nuntă nu o voi greși. Mai mult mă gândesc la faptul că el chiar m-a dezamăgit ca om. Numai Dumnezeu nu mă va dezamăgi. Acum, avocatul nostru este în concediu, când va reveni se va finaliza divorțul”, a mai spus Rona Hartner, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe