Motivul pentru care Rona Hartner a ales să-și anunțe divorțul la două luni de la separarea de soț. ”I-am zis să ia tot ce vrea”

Ana Ionescu, George Capoeanu 26.05.2021, 13:47
Motivul pentru care Rona Hartner a ales să-și anunțe divorțul la două luni de la separarea de soț. ”I-am zis să ia tot ce vrea”

Actrița Rona Hartner a uimit pe toată lumea în momentul în care a anunțat că divorţează la doar un an de la căsătoria cu DJ-ul francez Herve Camililleri. Artista mărturisea în urmă cu trei ani, când l-a întâlnit pe francez, că în sfârșit a găsit dragostea și sprijinul de care avea nevoie.

De ce a anunţat Rona Hartner divorţul abia după două luni de la despărţire

Rona Hartner era foarte fericită în urmă cu trei ani când l-a cunoscut pe Herve. Spunea că este îndrăgostită și se bucură că în sfârșit are o familie din nou și un bărbat care o protejează, o iubește și o sprijină. Din păcate însă, visul frumos nu a durat prea mult, iar la un an de la căsătorie au început să apară și problemele între cei doi. Au discutat, au încercat să continue, însă Rona spune acum că nu mai este cale de împăcare și în curând vor ajunge în faţa notarului.

Cu toate că a trecut prin această dezamăgire, Rona a mărturisit că încă mai crede în dragoste și nu exclude posibilitatea unei a treia căsătorii.

„Nu există cale de împăcare. Mi-am dat seama că poate cea de-a treia nuntă nu o voi greși. Mai mult mă gândesc la faptul că el chiar m-a dezamăgit ca om. Numai Dumnezeu nu mă va dezamăgi”, a spus Rona Hartner.

Rona și Herve vor divorță oficial peste o lună. Cei doi s-au înțeles asupra partajului, iar artista a dezvăluit că a ținut secret faptul că s-a despărțit de partenerul său de viață pentru că au avut discuții despre bunurile pe care urmau să le împartă.

„Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce a vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De-aia ne-au trebuit două luni până să anunțăm divorțul, ca să aranjăm totul”,  a dezvăluit, recent, artista.

Motivul pentru care Rona Hartner a ales sa-si anunte divortul la doua luni de la separarea de sot
Motivul pentru care Rona Hartner a ales sa-si anunte divortul la doua luni de la separarea de sot

Care a fost motivul divorțului

Rona a mărturisit că motivul care a dus la divorț nu a avut nicio legătură cu infidelitatea, ci pur și simplu nu se mai regăsea în această relație.

„Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, a declarat Rona Hartner, în cadrul unei emisiuni televizate.

Rona și Herve nu și-au mai vorbit de la despărțire decât prin mesaje. Actrița a mărturisit că încă suferă, iar despărțirea este un moment de doliu pentru ea.

“Am mai vorbit cu soțul meu, însă doar prin mesaje, la telefon nu. Este cel mai bine pentru amândoi lucrul acesta, să păstrăm distanța. Nu ne-am mai putut înțelege și gata, nu poți obliga un om să îl iubești sau să te iubească. După divorț, nu o să dau petrecere. Am mai auzit că unele persoane fac acest lucru, dar eu nu sunt așa. Pentru mine, divorțul este un eșec, despărțirea este un moment de doliu și de eșec, nu de bucurie, așa îl percep eu”, a spus Rona în exclusivitate, pentru Impact.ro, în urmă cu câteva zile.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe