Românii s-au răzbunat cum au putut pe prințul austriac. Ce au făcut după ce a omorât ursul, Tripadvisor a luat măsuri

Ana Ionescu 06.05.2021, 17:21
Românii s-au răzbunat cum au putut pe prințul austriac. Ce au făcut după ce a omorât ursul, Tripadvisor a luat măsuri

După ce prinţul austriac Emanuel von und zu Liechtenstein a ucis cel mare urs brun din România într-o arie naturală protejată din județul Covasna, românii au luat atitutdine şi s-au răzbunat crunt pe acesta. Au luat cu asalt unul dintre cele mai mari site-uri de rezervări de vacanţă din ţară.

Cum l-au pedepsit românii pe prinţul austriac Emanuel după ce a omorât ursul

Românii au fost extrem de revoltaţi după ce prinţul austriac, vânator de trofee, l-a ucis pe Arthur, cel mai mare urs brun din România, şi au găsit o cale să îl pedepsească. Au lăsat sute de recenzii negative pe site-ul de rezervări Tripadvisor la Castelul Riegersburg, deţinut de familia prinţului Emanuel von und zu Liechtenstein. Reprezentanţii companiei de turism au fost nevoiţi să blocheze recenziile pentru a opri valul de comentarii negative.

„Datorită unui eveniment recent care a atras atenţia presei şi a provocat un aflux de trimiteri de recenzii care nu descriu o experienţă directă, am suspendat temporar publicarea de recenzii noi pentru această listă. Dacă aţi avut o experienţă directă la această proprietate, vă rugăm să reveniţi în curând – aşteptăm cu nerăbdare să primim recenzia dvs.”, a fost mesajul transmis de Tripadvisor.

Romanii s-au razbunat cum au putut pe printul austriac
Castelul Riegersburg se află în regiunea Stiria, Austria

Care este legătura între prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein şi Castelul Riegersburg

Castelul Riegersburg este deţinut de familia prinţului Emanuel von und zu Liechtenstein. Se află în regiunea Stiria, Austria, şi este vizitat anual de un numar impresionant de oameni. Avea un rating foarte bun în Google Maps, până la acest incident. Punctajul Castelului Riegersburg a scăzut enorm miercuri după ce românii au lăsat sute de recenzii negative. Astfel că de la nota 5 a ajuns la 3,8. Înainte, proprietatea avea peste 2.000 de recenzii, majoritatea pozitive.

„Nu sunt austriac, ci cetăţean din Liechtenstein. Există o monarhie acolo de 300 de ani. În calitate de membru al casei de guvernământ, mi se permite să port acest titlu şi este menţionat în toate documentele mele”, a declarat prinţul într-un interviu pentru soj.at

Prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein are 42 de ani, este de profesie medic şi tată a trei copii. El este un vânător cunoscut în Europa şi un colecţionar de trofee.

Urmăriți Impact.ro și pe