Românii cu venituri mici ar putea beneficia de noi tichete sociale. Anunțul făcut de ministrul Marcel Boloș

Badea Violeta 17.10.2022, 17:47
Românii cu venituri mici ar putea beneficia de noi tichete sociale. Anunțul făcut de ministrul Marcel Boloș

Veste bună pentru românii cu venituri mici! Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, a anunțat că aceștia ar putea beneficia în curând de noi tichete sociale. Despre ce este vorba, veți afla din rândurile următoare!

Noi tichete sociale pentru românii cu venituri mici

După atâtea vești proaste despre scumpiri, românii mai primesc și vești bune! Se pare că persoanele aflate într-o situaţie vulnerabilă vor putea beneficia de noi tichete sociale, a anunţat luni, pe data de 17 octombrie, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș.

Mai exact, este vorba despre vouchere de rezilienţă pentru sprijinirea populației vulnerabile, după cum a precizat oficialul pe pagina sa de Facebook.

„Am discutat şi despre posibilitatea implementării unor vouchere de rezilienţă pentru sprijinirea populației vulnerabile, care să sprijine îmbunătățirea condițiilor de locuire prin investiții în servicii comunitare care să includă posibilitatea sprijinirii în activitățile casnice/cotidiene, precum și a unor servicii pentru reparaţia locuinţelor”, a precizat Marcel Boloș.

Citește și Ministrul Marcel Boloș a făcut anunțul despre cardurile sociale. Ce se întâmplă cu peste 150.000 de români!

Marcel Bolos, noul ministru al Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii. Iohannis a semnat decretul
Marcel Bolos, noul ministru al Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii. Iohannis a semnat decretul

Marcel Boloș, vizită la Bruxelles

În perioada 10-13 octombrie, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a mers în vizită la Bruxelles. Acolo, el a discutat despre PNRR cu oficialii europeni, despre negocierea propunerilor pentru REPowerEU şi accelerarea procesului de aprobare a Programelor aferente Politicii de Coeziune 2021-2027.

Conform unui comunicat al MIPE, Comisia Europeană este de acord cu ajustarea PNRR-ului, pentru ca investiţiile asumate de țara noastră să fie cât mai fidele nevoilor imediate ale cetăţenilor. Totodată, Marcel Boloș precizează în postarea sa publică că are de gând să investească în infrastructură, mai exact în reparaţia locuinţelor.

„Investițiile strategice în infrastructură sunt, cu siguranță, pilonul României Viitorului în care cred și facem tot posibilul să le vedem cum devin realitate. În aceste vremuri însă, este datoria Guvernul României să avem grijă și de nevoile imediate pe care românii le au. O întâlnire importantă pe care am avut-o în contextul deplasării la Bruxelles a fost cu domnul Nicolas Schmit, comisarul european pentru locuri de muncă și drepturi sociale.

De ce? Pentru că am discutat ultimele aspecte referitoare la aprobarea Programelor Educație și Ocupare, respectiv Incluziune și Demnitate socială, cu o alocare totală de ? ???????? ?? ????, pe care este imperios să le avem aprobate până la finalul acestui an. Sunt fonduri prin care să asigurăm sprijinirea tuturor categoriilor vulnerabile.”, a mai precizat ministrul Boloș.

Citește și 63.000 de vouchere sociale, blocate. Marcel Boloş vine cu explicații: „Lista de beneficiari este verificată împreună cu ANAF”!

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...