Românii care au cont la această bancă trebuie să fie atenți. Mesajul transmis pentru toți clienții, e pericol

Nicu Stan, Diana Dumitrache 25.01.2022, 18:50
Românii care au cont la această bancă trebuie să fie atenți. Mesajul transmis pentru toți clienții, e pericol

Românii care au cont la această bancă trebuie să fie atenți. Mesajul transmis pentru toți clienții, e pericol. Banca respectivă le transmite un mesaj tranșant clienților săi din toată țara. Le aduce în atenție la ce trebuie să fie extrem de vigilenți în această perioadă foarte grea din 2022.

Cei ce au cont la această bancă, mare atenție. Ce trebuie să știe toți clienții

Banca Transilvania le-a adus în atenție clienților din toată România faptul că trebuie să fie foarte vigilenți când sunt activi în mediul online, din cauză că există foarte multe pericole despre care este foarte posibil ca ei să nu știe în momentul de față.

Astfel, banca Transilvania le amintește clienților săi din România despre pericolul link-urilor malițioase, acele link-uri care sunt făcute special pentru a-i păcali pe oameni și a-i duce către website-uri făcute să le fure datele personale.

Banca Transilvania, atentionare pentru clientii sai
Banca Transilvania, atentionare pentru clientii sai

Unii dintre clienți au picat victime

Mai mult ca sigur că banca se referă aici din experiența pe care a avut-o cu unii dintre clienții care au devenit victime ale atacurilor de tip phishing, special concepute pentru a le fura datele personale cât mai ușor și foarte rapid.

Insituția financiară știe foarte bine cât de periculoase sunt atacurile de acest fel pentru clienți, în contextul în care cei care nu au mai avut de-a face până acum cu vreo situație de acest gen, și nu știu cum să își dea seama cu ce se confruntă.

Transilvania emite periodic atennționări cu privire la atacurile de tip phishing

De asemenea, unele dintre aceste atacuri sunt atât de bine făcute încât este foarte dificil să realizăm dacă link-urile sunt trimise de către persoane reale, sau de către roboți virtuali care trimit mesaje cu diverse link-uri malițioase către mulți români.

Banca Transilvania a mai emis până acum diverse atenționări pentru clienții care îi folosesc serviciile în toată țara, dar este important să și înțelegeți ceea ce ne este transmis pentru a nu avea probleme fără să știți.

Banca anunță că unele dintre sumele furate nu pot fi acoperite

Ceea ce vrea acum să ne transmită Transilvania este că în anumite situații nici nu poate recupera unii dintre banii care sunt furați, astfel că trebuie să avem foarte mare grijă la ceea ce se întâmplă pentru a nu ajunge în situația să nu mai putem primi înapoi banii cheltuiți.

Astfel, banca Transilvania are pe site-ul sau mai multe detalii referitoare la ceea ce presupune un atac de tip phishing sau un link malițios, astfel că este bine ca clienții să se informeze pentru a evita să devină victime sigure.

Urmăriți Impact.ro și pe