Românii au talent, ediția din 26 martie 2021. Top 5 momente memorabile

Daria Petrescu, Mihai Roșoiu 27.03.2021, 13:10
Românii au talent, ediția din 26 martie 2021. Top 5 momente memorabile

Show-ul „Românii au talent” a revenit cu o nouă ediție spectaculoasă, vineri, 26 martie. Din nou, pe scena de la Pro TV au urcat concurenți talentați ce au reușit să impresioneze juriul și să treacă în etapa următoare cu patru de da! Astfel că, aseară, telespectatorii s-au putut bucura de momente speciale și au cunoscut concurenți care pot face numere impresionante.

Românii au talent, ediția din 26 martie 2021, a fost plină de surprize

Simion R. Ștefan, revenire spectaculoasă pe scena „Românii au talent”

Simion R. Ștefan care a pregătit un număr de magie nemaivăzut. Concurentul se află pentru a doua oară pe scenna de la Românii au talent. Și de această data, a reușit să execute un număr ce va rămâne cu siguranță în mintea tuturor.

Viața lui s-a schimbat în urmă cu 17 ani, când s-a apucat de magie.  Tot atunci a decedat tatăl lui din cauza unei boli, un moment marcant.  Mai mult, în urmă cu 17 ani și-a dat seama că mama îi este cel mai bun prieten.

Simion R Ștefan

„Sunt doar un om care încearcă să te facă să zâmbești”, a spus el înainte de a urca pe scenă. Iar reacțiile juraților au arătat că și-a atins scopul! ”Sunt șocat de ceea ce s-a întâmplat în seara asta. Foarte bine construit numărul”, a spus Smiley vineri seara, la Pro TV.

Teodora Luca din Seini i-a emoționat pe cei 4 jurați cu momentul ei artistic

Teodora Luca a cântat despre eroii neamului românesc care au murit în războaie.  De altfel, ea a cântat despre un erou din familia ei pe care l-a cunocut doar din povestirile părinților. Teodora s-a calificat în etapa următoare. Atunci când a părăsit scena, fata a izbucnit în lacrimi.

Teodora Luca

„M-a cucerit. M-a dus cu gândul la bunica mea. E bine că ai cântat asta în memoria lor”, a fost reacția Alexandrei Dinu. „Am crescut și eu la țară și mă ducea bunica mea la cimitir să văd o cruce, unde nici măcar nu i-au mai adus oasele că nu le-au găsit. Nu-mi plac copiii care cântă lucruri triste. Pentru speranța muzicală din tine o să primești un Da”, a fost reacția lui Florin Călinescu.

David Dincă, interpretare inedită a melodiei ”Hallelujah”

David s-a născut și a crescut în Toflea. El a fost nevoit să se mute în Tecuci, deoarece părinții au vrut o școală mai bună pentru copiii lor. Nu asculta numai muzică bisericească. Iubește artiști ca Andra, Whitney Houston, Billie Eilish și Mariah Carey.

Povestea băiatului este impresionantă, iar jurații au fost cuceriți de momentul oferit la „Românii au talent”. Luat peste picior că este prea religios, acesta a ales să interpreteze piesa “Hallelujah” la preselecții. Alegerea s-a dovedit a fi una bună, pentru că cei patru jurați l-au trimis în etapa următoare.

„Dragostea pentru Dumnezeu o au toți din familie. Tata este mediator școlar, iar mama lucrează la dispensarul din sat”, a spus David.

Dans spectaculos executat de Andra Muntenașu

Andra Muntenașu a început baletul la 15 ani. Toți îi spuneau că e deja prea târziu și nu are nicio șansă. La liceu a fost susținută, iar la spectacolul de Crăciun toți au remarcat-o.

Andra a făcut spectacol și la „Românii au talent”, reușind să impresioneze juriul, care i-au dat patru de DA!

Anca spune că pentru ea dansul este mai mult decât o pasiune, chiar dacă părinții ei o voiau avocat.

Gabriel Sasu, între dans și pantomime

Gabriel Sasu s-a apucat de dans în urmă cu 7 ani. când a văzut un videoclip al lui Marqueze Scott. El și-a descoperit latura artistică la cursurile de la Teatrul Masca. Își dorea să facă teatru pentru a se apropia de oameni și pentru a-i cunoaște.

 

 

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe