Românii au talent, ediția din 22 martie. Top 5 cele mai bune numere VIDEO

Daria Petrescu, Anca Lupescu 23.03.2021, 12:13
Românii au talent, ediția din 22 martie. Top 5 cele mai bune numere VIDEO

Românii au talent” a continuat cu o nouă ediție de senzație, luni, 22 martie, la Pro TV. Și de această data, concurenți talentați au urcat pe scenă în fața juraților, care le-au apreciat momentele. Dacă unii au fost norocoși, alții au plecat acasă fără cei patru de DA!, însă la fel de încrezători în talentul lor. Iată top 5 cele mai bune numere de la „Românii au talent”.

Românii au talent, ediția din 22 martie

Luni seara, surprizele s-au ținut lanț în rândul concurenților. Emisiunea Românii au talent a adus în fața telespectatorilor o serie de concurenți deciși să demonstreze că a venit și timpul lor!

Art of Robots a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu

Momentul Art of Robots a ridicat juriul în picioare și a adus sentimentul că am fost martori ai unei premiere. Cei patru băieți  au făcut spectacol în fața juriului și a publicului, deși nu se consideră profesioniști.

Art of Robots

Andi nu se afla la masa juriului și a trăit dansul la intensitate maximă, așa că nu a ezitat să îi transmită lui Smiley decizia: golden buzz și rugămintea de a apăsa butonul în locul lui!

„Par de pe altă planetă. Mi se pare că nu am mai văzut nimic la nivelul ăsta”, a spus Andi

Laura Dinu, mesaj puternic pe scena Românii au talent

Laura Dinu a urcat timid pe scena de la „Românii au talent” declarând că speră ca celor prezenți să le placă momentul ei. Juriul a fost cucerit de vocea fetei, care părea desprinsă din altă lume. Pe lângă faptul că este talentată, Laura are o poveste de viață impresionantă.

După ce a absolvit facultatea de teatru în Londra, s-a apucat să călătorească împreună cu colegii și să predea teatru educațional.

Laura Dinu

Au predat în Tanzania și Turcia, iar apoi s-a stabilit în Norvegia alături de fostul ei iubit. După ce s-a despărțit de el, s-a mutat în România și a început să călătorească foarte mult. A fost ghid turistic și a predat limba engleză și teatru la o grădiniță.

În urmă cu 5 luni, a vizitat o manastire, ca să se spovedească. A simțit nevoia să rămână acolo. A petreceut cinci luni la mănăstire, cu gandul sa intre în ceata monahală. Acolo a muncit pământul, a avut grijă de animale și lucra în bucătărie. „Mănăstirea este ca o oglindă : îți arată cine ești, cine crezi că ești și cine vrei să devii”, spune ea.

Vezi VIDEO cu momentul Laurei Dincă.

Duo Varadi, un spectacol de acrobații și dans

Diana și Nandor sunt un cuplu de acrobați și vin din Ungaria. Diana a făcut de mică gimnastică și acorbații. Nandor a crescut într-o familie de artiști de circ, părinții lui fiind gimnaști. Împreună au făcut un moment spectaculos pe scena de la Românii au talent.

Robert Bașcoveanu a arătat că este un maestru la pian

Robert este din Craiova și studiază pianul la Liceul de Arte din oraș. Bunicul său cântă muzică lăutărească la evenimente private, iar Robert era fascinat de orga lui. Părinții au hotarat sa îl înscrie la școala de muzică, unde Robert a făcut cunoștință cu compozitori clasici precum Serghei Rahmaninov sau Frédéric Chopin.

Patrick Ciocan

Patrick Ciocan are o minte sclipitoare

Mama spune despre el că are o memorie fantastică și că reține foarte bine datele istorice. Are doar 7 ani și o inteligență peste medie. Patrick poate identifica foarte ușor orice țară doar după forma ei. De la vârsta de 2 ani a învățat alfabetul, iar la 4 ani a învățat să citească și să scrie. Este nivelul doi la Cambridge unde studiază cu copiii mai mari. Vezi VIDEO cu momentul lui Patrick.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI