Român acuzat că a agresat sexual două polițiste în Marea Britanie. Cum s-a ajuns aici

Mihnea Tălău 31.08.2022, 16:33
Român acuzat că a agresat sexual două polițiste în Marea Britanie. Cum s-a ajuns aici

Poliția din Marea Britanie vânează un grup de bărbați după ce două polițiste au fost agresate sexual în timp ce se aflau la Carnavalul Notting Hill. Una dintre femei ar fi fost apucată de gât și sărutată pe față fără consimțământul ei.

Român acuzat de agresiune sexuală

Florin Matei, în vârstă de 46 de ani, a fost între timp acuzat de agresiune sexuală și va apărea la Tribunalul Westminster Magistrates’ Court pe 19 septembrie.

Poliția a confirmat că a existat un al doilea incident în care o polițistă a fost „înconjurată de un grup de bărbați” care au „măcinat-o”.

Poliția metropolitană a declarat: „Avem cunoștință de două incidente în care ofițeri de sex feminin au fost agresați sexual, scrie The Sun.

„Recunoaștem impactul pe care îl pot avea astfel de infracțiuni și le vom oferi ambilor ofițeri sprijinul de care au nevoie. Niciunul dintre ofițeri nu a fost rănit fizic”, afirmă poliția.

Aceasta vine după ce șeful Federației Poliției Metropolitane, Ken Marsh, a catalogat comportamentul unor petrecăreți drept „dezgustător”, după ce un ofițer a fost agresat sexual.

„Un coleg a fost agresat sexual de numeroși bărbați în timpul carnavalului. Gândurile mele se îndreaptă către acea persoană în acest moment”, a declarat el.

Carnavalul Notting Hill s-a întors în vestul Londrei în weekend, după o pauză de trei ani.

Festivitățile au fost umbrite de înjunghierea fatală a unui cunoscut rapper

Dar festivitățile pline de culoare au fost umbrite de înjunghierea fatală a rapperului Takayo Nembhard.

Viitorul tătic, care a lansat muzică drill sub numele TKorStretch, a fost ucis luni seară.

Un baiat de 13 ani le-a taiat cu un cutit pe o fata de 15 ani si pe mama acesteia

Prietena sa îndurerată a dezvăluit durerea pe care o simte pentru că Takayo nu l-a cunoscut niciodată pe fiul său nenăscut, care urma să se nască în noiembrie.

Oshian Edwards a scris: „Takayo, băiatul meu dulce și frumos. Tot ce pot să întreb este de ce iar și iar. Ai fost cea mai bună la suflet, iubitoare, amuzantă și grijulie persoană.

„Stau aici cu ochii îndurerați și cu inima grea, deoarece am plâns în mod constant în ultimele 12 ore în timp ce îți purtam fiul nenăscut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...