Rolul inedit pe care îl joacă Bebe Cotimanis. Ce se întâmplă în culisele serialului de la Antena 1

Badea Violeta 11.01.2023, 23:35

Joi, pe data de 12 ianuarie, va debuta un nou serial la Antena 1. Acesta va fi difuzat de la 20:30, iar din distribuţie vor face parte Ana Bodea, care îşi face debutul ca actriţă cu acest rol, Ştefan Floroaica, multiplu medaliat la campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu, actriţa Ioana Blaj, dar și celebrul actor Bebe Cotimanis. Iată rolul inedit pe care îl va interpreta acesta!

Bebe Cotimanis, despre rolul pe care-l va interpreta în noul serial de la Antena 1

Bebe Cotimanis nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. În vârstă de 67 de ani, acesta este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la noi sin țară.

De-a lungul carierei sale, acesta a jucat în numeroase telenovele de succes, dar și în serialul „Vlad”. Acum, Bebe Cotimanis a acceptat o nouă provocare.

În curând, telespectatorii îl vor putea vedea la Antena 1, în serialul „Lia – soția soțului meu”. De data aceasta, însă, Bebe Cotmanis va interpreta un rol diferit. Iată ce spune actorul despre personajul său.

„Draga mea, ăsta este cel mai bun om rău pe care l-am interpretat până acum. Pentru că are un suflet atât de mare și știe atât de puține despre viață și are impresia că le știe pe toate și că poate să coordoneze viețile altora în familia lui, copiii lui, fiecare pe ce drum să o ia și ce să facă.

Din experiența personală așa ceva nu îți poate reuși. Să știi că între două pahare de țuică încape o lume întreagă”., a precizat Bebe Cotimanis pentru Ego.ro.

Citește și Bebe Cotimanis, fosta voce a Pro TV, are interzis pe scenă. Pe cine a supărat actorul atât de tare: „S-a considerat că e atac” EXCLUSIV!

Bebe Cotimanis in serialul de la Antena 1
Bebe Cotimanis in serialul de la Antena 1

Bebe Cotimanis, schimbare de înfățișare pentru rolul din „Lia – soția soțului meu”

Celebrul actor spune că a fost nevoit să-și schimbe complet înfățișarea pentru rolul pe care îl va interpreta în „Lia – soția soțului meu”, noul serial românesc de la Antena 1.  Pentru a intra mai bine în pielea personajului Marcel, Bebe Cotimanis a trebuit să-și schimbe stilul vestimentar.

„Când m-am văzut în oglindă le-am întrebat pe fetele de la costume de ce port așa cămașa. E în personaj. De acolo. Mă amuză când primesc costumația, mai ales că atunci când apar au un zâmbet ciudat pe față și îmi dau seama că mă așteaptă ceva. Îmi stă nasol, dar asta e. Înseamnă că este potrivită”, a mai povestit actorul pentru aceeași sursă.

Citește și Bebe Cotimanis a dat lovitura de când a plecat de la Pro TV. Din ce face bani celebrul actor. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...