EXCLUSIV

Bebe Cotimanis, fosta voce a Pro TV, are interzis pe scenă. Pe cine a supărat actorul atât de tare: „S-a considerat că e atac” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 07.07.2021, 17:27

De când a reluat seria spectacolele de teatru, Constantin Cotimanis, fosta voce a PRO TV, se află numai pe drumuri: “Așa îmi voi petrece toată vara. Acesta este concediul meu” ne-a mărturisit actorul, în exclusivitate pentru impact.ro. Bebe Cotimanis ne-a mai vorbit și despre recentul episod, când a fost refuzat să joace piesa ”Cafeaua D-lui Ministru”, pe scena teatrului din Buzău.

Chiar dacă datele problemei s-au schimbat, de când cu pandemia, iar locurile din sală pot fi ocupate doar 70 la sută din capacitate, fosta voce a Pro TV își joacă rolurile ca pe vremuri. ”Acum mă pregătesc să urc pe scena din Iași. Am tot fost plecat la Făgăraș, Brașov, cu ”Cafeaua d-lui Ministru”. Piesa este savurată de public”, a declarat actorul Bebe Cotimanis, în exclusivitate pentru impact.ro.”Durul Varlam”, din telenovele, s-a confruntat însă și cu o mare problemă, pe plan profesional. El nu-și mai poate juca piesa, o comedie satirică, despre clasa politică și anturajul acesteia, și în Buzău. Motivul? ”Am fost refuzat de o directoare, probabil a considerat că e atac clasa politică. Cu o astfel de problemă, și tot la Buzău, mi-a zis că s-a confruntat și colega mea, Carmen Tănase”, ne-a mai spus el. Cotimanis joacă în acest spectacol rolul unui ministru care de fapt “nu știe la ce minister lucrează” dar, ne spune acesta, în viața reală nu ar accepta niciodată o astfel de funcție: “Nu e pentru mine”.

De ce nu a putut juca piesa și la Bruxelles

Constantin Cotimanis ne-a mai mărturisit că piesa mai sus-menționată s-a bucurat de un real succes și peste hotare. Avea sold-out la bilete, comedia urma să fie jucată și la Bruxelles, dar spectacolul a fost anulat în ultimul moment din cauza pandemiei.

“Eram pe picior de plecare, dar a trebuit să anulăm totul, întrucât chiar înaintea deplasării s-a dat legea izolării, care ne obliga să stăm 4 zile în casă, la întoarcere”, mai povestește acesta.

Bebe Cotimanis, fosta voce a Pro TV, are interzis pe scena. Pe cine a suparat actorul atat de tare
Bebe Cotimanis

Angajat la Prima TV, plătit și de Pro TV

În prezent, Bebe Cotimanis este angajat la Prima TV. Cu toate acestea, actorul va apărea din nou pe micul ecran și la… Pro TV.

“Am reluat filmările la serialul ”Vlad”, de la Pro TV. Nu regret plecarea mea, niciodată nu am regretat ce am făcut. Asta nu înseamnă că am un grad de nesimțire ridicat, ci că îmi place doar să trăiesc clipa. Contractul de la Prima TV este mult mai elastic”, a mai adăugat artistul, pentru impact.ro.

E împotriva vaccinării copiilor

Constantin Cotimanis a refuzat categoric propunerea de a se implica într-o campanie de vaccinare a copiilor. „Au încercat să mă atragă să fac parte dintr-o campanie de vaccinare a copiilor. Am refuzat categoric”.

Actorul nu s-a vaccinat: “Să faci un vaccin, despre care nu știi mai nimic…Eu bănuiesc cam ce se întâmplă. Mai mult, am prieteni care s-au vaccinat atunci, la început, iar acum au probleme de sănătate, cu respirația, se plâng de dureri de oase”, a mai menționat Bebe Cotimanis.

Teatru în… Propria lui casă

Fosta voce a Pro TV nu a stat degeaba în pandemie. Actorul a jucat teatru la…domiciliu: “Prietenul meu din Canada, Daniel Bucur, se afla la mine. Am jucat între…balcoane. Așa se va numi, de altfel, și noua piesă, una făcută în pandemie, a cărei premieră va avea loc în curând”.

Bebe Cotimanis ne-a mai spus că în perioada pandemiei nu credea că va putea viziona vreodată atât de multe filme, cum a făcut-o atunci: “Am descoperit toată cinematografia spaniolă. Înainte, nu mă uitam la astfel de filme din cauza limbii, care-mi dădea senzația că vizionez telenovele”.

Urmăriți Impact.ro și pe