Robert Negoiță, dezvăluire incredibilă. Ce a făcut primarul Sectorului 3 după ce i s-a cerut şpagă

Stan Filon 26.02.2021, 17:19
Robert Negoiță, dezvăluire incredibilă. Ce a făcut primarul Sectorului 3 după ce i s-a cerut şpagă

Robert Negoiță, primarul sectorului 3, a făcut declarații senzaționale, în plin scandal al PUZ-urilor! Primarul general Nicușor Dan vrea să suspende Planul Urbanistic Zonal al sectorealor 2, 3, 4, 5, și 6 pentru doi ani de zile, însă cei care îl contrazic sunt chiar consilierii liberali!

Robert Negoiță a recunoscut că i s-a cerut șpagă pentru un PUZ

În plin scandal al PUZ-urilor, pe care primarul general Nicușor Dan vrea să le mute de la primăriile de sector, la Primăria Capitalei, edilul sectorului 3, Robert Negoiță, vine cu declarații șocante. Acesta a povestit cum i s-a propus să treacp prin Consiliul General un PUG, în urmă cu ani de zile. Acesta s-a dus glonț la procurori!

”Robert Negoiță, primarul Sectorului 3: Ajungem în situația pe care o avem de dinainte de PUZ-uri, PUZ-uri de sector, în care fiecare își face PUZ pe parcela lui. Se duce la Consiliul General și așa ajungem în situația regretabilă în care avem casă – bloc – casă – bloc. Pentru că unul a vrut să facă o casă și a autorizat direct, altul a vrut să facă bloc, noi am dat cu PUZ, că așa prevede PUG (Plan Urbanistic General n.r.). La Primăria Generală știm noi cum se rezolva problema.

Robert Negoita a recunoscut ca i s-a cerut spaga pentru un PUZ
Robert Negoita a recunoscut ca i s-a cerut spaga pentru un PUZ

Cum se rezolvă?

Robert Negoiță: Vorbiți cu mediul de afaceri. Eu am fost înainte și dezvoltator și știu bine cum trec PUZ-urile în general pe la Consiliul General.

Cum?

Robert Negoiță: Trebuie să lucrezi cu firma care trebuie, să dai plicușorul pe unde trebuie. Și niște chestiuni.

Cui dai plicușor? Ați dat plic?

Robert Negoiță: Eu, personal, nu. Vin din zona economică. Eu, personal, am organizat un flagrant, acum 18 ani când eram în mediul de afaceri și nu mai puteam să rezist și mi s-a cerut șpagă.

Cât ați dat?

Robert Negoiță: Am dat-o cu flagrant, cu scris pe ei, cu procurori lângă mine și cu tehnică”, a declarat Robert Negoiță pentru Digi 24.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti se întrunește vineri în ședință, de la ora 11.00, pentru a dezbate mai multe proiecte, printre care suspendarea PUZ-urilor coordonatoare pentru sectoarele 2, 3, 4, 5 şi 6 și dizolvarea Companiei Municipale Turistica.

Primarul Nicușor Dan a cerut suspendarea PUZ-urilor de sector pentru doi ani, însă cei care s-au opus au fost consilierii locali liberali, care sunt de acord cu suspendarea, însă doar pentru trei luni, nu pentru doi ani, cum vrea Nicușor Dan.