Robert Negoiță, atac nemilos la adresa lui Bădălău după numirea la Autoritatea de Audit. Acuzații grave

Rădulescu Valentin 01.07.2020, 10:45
Robert Negoiță, atac nemilos la adresa lui Bădălău după numirea la Autoritatea de Audit. Acuzații grave

Robert Negoiță a lansat un atac nemilos la adresa lui Bădălău. Totul după ce a reuși să fie votat pentru funcția de vicepreședinte la Autoritatea de Audit. Acest lucru l-a făcut pe Robert Negoiță să răbufnească.

Robert Negoiță, atac dur la adresa lui Niculae Bădălău

Primarul Sectorului 3 a transmis marți un mesaj dur la adresa lui Niculae Bădălău, după ce acesta a fost votat pentru funcție de vicepreședinte al Autorității de Audit. Robert Negoiță amintește faptul că Bădălău a fost condamnat pentru furt anul trecut, iar acum a ajuns să verifice ”bugetele publice ale României”. Totodată, Robert Negoiță afirmă faptul că Bădălău a modificat legea în folos propriu, iar acum atmosfera din PSD este ca pe vremea fostului președinte PSD, Liviu Dragnea.

„Bădălau, Lupul pus de Parlament de pază la oi. Ocupat până peste cap cu treburi administrative, a trecut ceva timp de când nu am mai vorbit despre mișcările de pe scena politică. Ei bine, ce s-a întâmplat astăzi în Parlamentul României mă obligă pur și simplu să iau atitudine.

Pe scurt, în plină pandemie, cu recesiunea și criza economică la ușa țării, parlamentarii și-au făcut timp pentru a mai pune la cale un șmen politic incredibil pentru anul 2020: numirea locotenentului Dragnist, Bădălau, în poziția de vicepreședinte al Curții de Conturi, direcția de Audit.”, așa își începe Robert Negoiță atacurile la adresa lui Niculae Bădălău.

Robert Negoiță, atac nemilos la adresa lui Bădălău după numirea la Autoritatea de Audit. Acuzații grave
Sursă Foto: stirilekanald.ro

Câte voturi a luat Niculae Bădălău?

Robert Negoiță a ținut să menționeze că a luat 294 de voturi pentru și 55 contra, iar acest lucru este un adevărat ”consens politic”. Totodată, primarul sectorului 3 consideră că ceea ce s-a întâmplat este revoltător, iar Niculae Bădălău nu merită să aibă funcția de vicepreședinte al Autorității de Audit. Amintim că deputații și senatorii din Comisiile de buget-finanțe au dat luni un aviz pozitiv și candidaturilor lui Ilie Sârbu, pentru funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi.

„În fine, ceea ce este cu adevărat revoltător este că acest Bădălau a fost votat cu, atenție!, 294 de voturi pentru… adică, un adevărat consens politic. Deci, nu putem avea consens politic când e vorba despre infrastructură, despre reforme în sănătate sau educație, despre măsuri economice absolut necesare, dată fiind criza ce stă să vină, dar consensul e găsit imediat atunci când trebuie sfințită o combinageală politică imorală și urât mirositoare.

Asta e România normală? Asta e țara în care vrem să trăim? Și ne mai mirăm că întreaga clasă politică din România are o imagine proastă în societate… Este încă prea bună, dacă ținem cont că astfel de combinații emană din Parlamentul țării un damf insuportabil”, așa și-a încheiat Robert Negoiță mesajul pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe