Cât costă un bilet la UNTOLD 2023? Artiștii care urcă pe scenă

Emanuela Pană 16.05.2023, 16:31
Cât costă un bilet la UNTOLD 2023? Artiștii care urcă pe scenă

Festivalul UNTOLD 2023 va avea loc în luna august, la Cluj-Napoca, iar primele bilete au fost puse în vânzare încă de anul trecut, din luna octombrie. Organizatorii promit patru zile magice de festival, în care fanii UNTOLD se vor putea bucura de artiștii lor preferați, dar și de live acts la show-uri EDM, pop, house și multe altele. Vezi cât costă un bilet la UNTOLD 2023, dar şi în ce zile se ţine celebrul festival de la Cluj.  

UNTOLD 2023: Când are loc festivalul?  

UNTOLD 2023, cel mai mare festival din România, va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca. Ajuns la cea de-a opta ediție, celebrul festival are cântăreți de renume pe listă. Printre vedetele care vor performa pe stadionul Cluj-Arena se numără artiști cu o carieră impresionantă în spate. 

Fanii, împreună cu artiștii, vor scrie anul acesta o nouă poveste din universul magic UNTOLD. Organizatorii festivalului au anunțat că în 2023 vor aduce, pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, și trupe în premieră pentru România. Este vorba despre trupa Imagine Dragon.  

„Una dintre cele mai mari trupe de pop rock din lume şi una dintre cele mai iubite formaţii de pe întreg mapamondul“, au declarat organizatorii festivalului din Cluj-Napoca.  

„Imagine Dragons înseamnă 10 ani de carieră de succes, o trupă care a oferit de fiecare dată amintiri memorabile în turneele live, la fiecare piesă lansată, un portofoliu impresionant de premii şi un fanbase uriaş în fiecare colţ de lume. În luna august a anului viitor, fanii se vor putea bucura live de Imagine Dragons la festivalul UNTOLD“, se arată în comunicatul de presă emis de organizatori.  

Citește și: Ce trebuie să știe părinții care își lasă copiii la UNTOLD? Regula care trebuie musai îndeplinită

Cât costă un bilet la UNTOLD 2023? 

Primele bilete pentru ediția din 2023 s-au pus în vânzare încă din luna octombrie a anului trecut, când tichetele au fost achiziționate într-un timp record: 11.000 de abonamente s-au vândut în mai puțin de un minut.  

Deși, inițial, organizatorii pregătiseră doar 10.000 de bilete pentru prima rundă de vânzări, cererea extrem de mare a făcut ca numărul lor să crească. La ora 14:00, peste 40.000 de oameni înregistrați pe untold.com așteptau și sperau să prindă abonamente în prima etapă de vânzări. Primele 10.000 de abonamente au fost scoase la vânzare la un preț special, 109 euro plus taxe.  

Cât costă un bilet la UNTOLD 2023, pe categorii? 

Informații privind biletele și abonamentele se găsesc atât pe site-ul festivalului, cât și pe iabilet.ro. Iată care este prețul biletelor la toate categoriile festivalului, potrivit informațiilor publicate pe cele două site-uri: 

  • General Access Basic: 778,75 RON; 
  • General Access Risk-Free: 878,75 RON; 
  • VIP: 2380 RON.

Vezi și: Cum se pot recupera banii pe biletele de la Untold, de avion sau de vacanță? Specialist: „Această poliță de asigurare nu acoperă răzgândirea

Artiștii care vor urca pe scenă 

Festivalul UNTOLD 2023 se ține pe cei 235.000 de metri pătrați ai Parcului Central din Cluj-Napoca, unde fanii se vor putea bucura, timp de patru zile și patru nopți, de artiștii lor preferați, dar și de live acts la show-uri EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, hip-hop, trip-hop, trance, tribale, reggae și multe altele, după cum au anunțat organizatorii.  

Cat costa un bilet la UNTOLD 2023
Artistii care vor urca pe scena la UNTOLD 2023

În 2023, pe scena principală a festivalului UNTOLD vor urca, conform informațiilor de pe site-ul oficial al evenimentului, următorii artiști: Alesso, Armin van Buuren, David Guetta, KSHMR, Martin Garrix, Salvatore Ganacci și mulți alții care nu au fost anunțați până acum. 

Mai mult, din line-up-ul din vara lui 2023 nu lipsesc: Amelie Lens, Bedouin, Boris Brejcha, Camelphat, Dixon și Marco Carola. Pe scena Galaxy va urca, în premieră, și Imagine Dragons, recompensată cu un Premiu Grammy, 10 premii Billboard Music Awards, 5 trofee Teen Choice Awards, 3 American Music Awards, 8 premii BMI Pop Music, un trofeu Echo Music, un MTV Video Music Award și un World Music Award. Trupa a inclus festivalul din Cluj în turneul mondial din 2023.  

De-a lungul anilor, pe scenele festivalului UNTOLD au urcat nume impresionante, precum: David Guetta, Martin Garrix, Avicii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Afrojack, Diplo, Hardwell, The Chainsmokers, Timmy Trumpet, Axwell^ Ingrosso, Don Diablo, Marshmello, Solomun, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Pan-Pot, Tale of Us, Sven Vath, Chris Liebing, Dubfire, Robbie Williams, The Prodigy, Black Eyed Peas, Stormzy, Jason Derulo, Tinie Tempah, Ellie Goulding, Hurts, John Newman, James Arthur, MO și mulți alții.  

Cine este Amelie Lens de la UNTOLD 2023? 

În ultimii ani, Amelie Lens s-a remarcat drept una dintre artistele care domină cultura de club și festival. De origine belgiană, DJ-ul de muzică electronică a devenit foarte popular în ultima perioadă. Artista, care este inclusiv producător de discuri și proprietar al casei de discuri Lenske, a renunțat la cariera de model în anul 2014, lansându-se în muzică sub numele de Renée.

Vedeta a colaborat cu mai mulți artiști, ajungând să pună muzică regulat în Labyrinth Club din Hasselt, Belgia. Când a considerat că are suficientă experiență, Amelie Lens a pornit în turnee prin Europa, seturile sale fiind renumite atât pentru energie, cât și pentru amestecul de influențe clasice acid și house tribale, împreună cu sunete techno europene mai contemporane. 

Lens a efectuat numeroase turnee în Europa și America de Nord, inclusiv o apariție în 2017 la LaPlage de Glazart din Paris și la festivalul Awakenings din Olanda, în 2018. În 2016, Amelie a luat lumea cu asalt cu lansarea EP-ului său de debut „Exhale“, produs de casa de discuri italiană Lyase. Talentul și potențialul ei au fost remarcate de interpreți și premiate cu un loc important pe scena electronică. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...