Rita Mureșan l-a dat de gol pe Horia Brenciu. Detaliul care confirmă relația ascunsă dintre cele două vedete

Andra Daoud 13.07.2022, 12:51

Rita Mureșan a devenit o prezență discretă în ultimii ani. Apare din ce în ce mai rar la evenimente mondene și s-a concentrat pe creație și pe dezvoltarea personală. Fostul fotomodel este într-o formă de zile mari, a slăbit spectaculos și a uimit pe toată lumea cu cea mai recentă apariție a sa. Chiar dacă nu s-a mai afișat la brațul nimănui de ani de zile, Rita a bifat câteva cuceriri importante de-a lungul vieții, despre care nu toată lumea știe. Printre bărbații care i-au făcut curte la un moment dat se numără și Horia Brenciu.

Legătura dintre Rita Mureșan și Horia Brenciu

Rita Mureșan a trecut printr-o serie de schimbări importante în ultimii ani. A divorțat, și-a pierdut mama, iar fiicele ei au plecat să locuiască la mii de kilometri depărtare, în Thailanda, respectiv în SUA. Creatoarea de modă a reușit să își găsească echilibrul în urma încercărilor vieții, s-a concentrat pe creația vestimentară și a pierdut câteva kilograme bune în ultima vreme.

Fostul model arată din ce în ce mai bine, la aproape 50 de ani, și a apărut recent la un eveniment dedicat modei, alături de Cătălin Botezatu. Rita a făcut multe cuceriri de-a lungul anilor, iar printre cei cărora le-a căzut cu tronc s-ar număra și Horia Brenciu. Se spune că artistul ar fi curtat-o ani la rând, ba chiar i-a făcut cadou și un câine, pe care creatoarea de modă încă îl are. Vorbind recent despre fiicele ei, Rita Mureșan a dezvăluit că încă are patrupedul dăruit de Brenciu în urmă cu mai bine de un deceniu.

„Fiica mea Gloria a revenit din Thailanda, iar acum se află la Constanța, la tatăl ei. A plecat la Neversea. A lăsat-o acasă la mine pe Bella, știi că eu am trei copii? Bella este un labrador, în vârstă de 13 ani, pe care Horia Brenciu i l-a dăruit Gloriei, pe când avea 10 ani. Fetele mele mă inspiră. Cea mică, Gloria, va lucra cu mine la următoarea colecție de modă. Nu știu momentan ce formă va lua acest proiect, rămâne să vedem.”, a spus Rita Mureșan, într-un interviu pentru Click!

Rita Muresan l-a dat de gol pe Horia Brenciu. Detaliul care confirma relatia ascunsa dintre cele doua vedete 2
Rita Muresan si Horia Brenciu, la un eveniment recent

Horia Brenciu ar fi curtat-o ani buni pe Rita Mureșan

Pe Rita Mureșan și Horia Brenciu îi leagă o veche prietenie, din perioada în care ea încă era căsătorită cu tatăl fiicelor sale, iar artistul era burlac. În 2007, Rita a divorțat de soțul ei, iar zvonurile legate de o legătură cu Horia Brenciu s-au adâncit. Mulți au spus, la vremea respectivă, că nu iese fum fără foc, deși niciunul dintre ei nu a confirmat relația, dar nici nu a infirmat-o.

Rita Mureșan avea, în acea perioadă, emisiune la Euforia TV, iar printre cei care i-au dat de gol pe ea și pe Brenciu s-a numărat și Irina Deleanu, bună prietenă a creatoarei de modă. Invitată într-o ediție a emisiunii, aceasta a dezvăluit: „Horia a curtat-o pe Rita cinci ani la rând. Într-o noapte, i-a desenat o inima uriașă, în fața casei.”

De altfel, tot în acea perioadă au circulat diverse zvonuri despre cei doi. S-a scris atunci că Brenciu obișnuia să o viziteze pe Rita aproape zilnic, chiar și când ea era căsătorită, și să înnopteze adesea în casa soților Mureșan. Horia ar fi avut atunci o saltea pe care dormea și care fusese cumpărată special pentru el. Prietenii de familie care cunoșteau povestea chiar glumeau pe seama situației și botezaseră obiectul „salteaua lui Horia Brenciu”.

Urmăriți Impact.ro și pe