Rețeta de pâine care nu îngrașă a Andreei Marin: „E gata în cinci minute”

Ana-Maria Tudor 15.05.2023, 20:22
Rețeta de pâine care nu îngrașă a Andreei Marin: „E gata în cinci minute”

Andreea Marin a împărtășit cu fanii săi o rețetă pentru pâinea care nu îngrașă, pe care o consumă atunci când este la dietă. Această alternativă sănătoasă este foarte ușor de preparat. Vedeta acordă o atenție deosebită alimentației sale și caută mereu soluții sănătoase atunci când are poftă de alimente interzise în dieta ei.

Cum prepari pâinea care nu îngrașă

Andreea Marin a dezvăluit fanilor săi rețeta pentru pâinea de dietă. Această pâine este mai gălbioară datorită utilizării ouălor în compoziție și poate fi pregătită în doar cinci minute. Potrivit spuselor Andreei Marin rețeta evită făina tradițională și reprezintă o variantă gustoasă de pâine făcută în casă pentru cei care doresc să țină o dietă fără făinoase și carbohidrați, renunțând la pâine, paște, orez și cartofi.

Ingrediente

65 g făină de migdale

2 ouă întregi

2 linguri de unt topit

1 linguriță mică de praf de copt

sare (după gust)

Opțional

semințe (ex. chimion)

ceapă uscată

praf de usturoi

Andreea Marin a explicat că amestecăm toate ingredientele într-un vas mai înalt, cum ar fi un bol de sticlă, și îl introducem în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 3 minute. Aluatul va crește și se va coace, iar în funcție de preferințele personale, se poate adăuga încă 30 de secunde pentru a obține o nuanță mai rumenită. Pâinea rezultată este foarte gustoasă și poate fi inclusă în dietă.

Andreea Marin, complet transformata. Ce schimbare radicala a ales sa faca, fanii nu au mai recunoscut-o. Foto

Ea menționează că adaugă întotdeauna salate, legume, supe, ciorbe și ceai în alimentația sa. Evită doar alimentele care conțin carbohidrați rafinați și zahăr, inclusiv fructele care sunt prea bogate în zaharuri. Cu toate acestea, Andreea Marin subliniază că nu poate consumă în cantități excesive și că organismul său reglează foarte bine cantitatea de hrană de care are nevoie. Această rețetă poate fi transformată și în deșert înlocuind sarea și condimentele menționate mai sus cu picături de ștevie pentru îndulcire. Stevia este considerată cea mai bună variantă de înlocuire a zahărului și este mai indicată decât siropul de agave. Dacă dorești, poți adăuga și putina cacao sau pudră de roșcove pentru a obține un gust mai deosebit.

Andreea Marin acordă o importanță deosebită modului în care se hrănește

Andreea Marin acordă o atenție deosebită alimentației sale și a adoptat un stil de viață echilibrat pentru a se menține în formă la vârsta de 48 de ani. Ea a eliminat mai multe alimente din meniul său zilnic și urmează câteva principii generale pentru a-și menține greutatea și a avea o alimentație corectă și sănătoasă.

„Eu evit băuturile carbogazoase, nu beau cafea oricum, deși ea e permisă, e posibil și un pahar de vin, însă nu e opțiunea mea acum. Mișcare în aer liber, caut să fie jumătate de oră zilnic, excepții doar rar, când chiar nu pot dintr-o cauză bine motivată. Seară mănânc cel mai târziu cu patru ore înainte de culcare și las spațiu între mese câteva ore, minimum trei”, spune Andreea Marin, potrivit libertatea.ro

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe