Restricții de circulație în zona Pasajul Unirii din București, joi, 2 martie 2023. Ce porțiune de drum este afectată de lucrări

Beatrice Dumitru 02.03.2023, 11:47
Restricții de circulație în zona Pasajul Unirii din București, joi, 2 martie 2023. Ce porțiune de drum este afectată de lucrări

La Pasajul Unirii se fac din nou reparații. Din acest motiv, traficul rutier va fi restricționat în Piața Unirii, joi, pentru reabilitarea sistemului de colectare și evacuare a apei meteorice la pasajul rutier Piața Unirii. Lucrările de reabilitare sunt efectuate de APA NOVA. Pe ce porțiuni de drum vor fi restricții.

Trafic restricționat în Piața Unirii

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pentru reabilitarea sistemului de colectare și evacuare a apei meteorice de pe suprafața pasajului rutier Piața Unirii, restricțiile de circulație vor fi impuse, pe 2 martie, pe banda I a Bd. I.C. Brătianu, după intersecția cu Bd. Corneliu Coposu, pe sensul de mers către Piața Universității.

Restricții de circulație în zona Pasajul Unirii din București, joi, 2 martie 2023. Ce porțiune de drum este afectată de lucrări
La Pasajul Unirii se fac din nou reparații.

Mai multe accidente în Pasajul Unirii

În luna ianuarie, în timpul unei ploi torențiale, a curs apa în Pasajul Unirii din plafonul în care sunt montate corpurile de iluminat, iar Primăria Sectorului 4 preciza atunci că tasările de la intersecția bulevardelor Corneliu Coposu și I.C. Brătianu au fost generate de o avarie la o conductă de ape pluviale care aparține companiei Apa Nova, veche de 40 de ani.

Pasajul Unirii a fost redeschis în 4 septembrie 2022, după ce a stat închis două luni și jumătate pentru reabilitare, lucrările fiind în valoare de 60 de milioane de lei și au fost făcute de Primăria Sectorului 4. Dar de când a fost deschis, aici au avut loc mai multe accidente.

Camioane, TIR-uri și autocare fie au distrus limitatorul de înălțime, fie au rămas blocate în pasaj. Cel mai grav accident de la Pasajul Unirii a avut loc înainte de Crăciun, atunci când un autocar în care se aflau 47 de turiști greci a intrat în limitatorul de înălțime. Plafonul vehiculului a fost distrus complet în urma impactului violent și o persoană și-a pierdut viața și alte 24 au fost rănite.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...