Replica tatălui Dianei Sar după ce și-a văzut fiica în scene de amor pasional. Actrița a povestit, amuzată

Badea Violeta 29.05.2022, 13:36

Diana Sar a câștigat foarte multă notorietate prin prisma rolului pe care l-a interpretat în serialul „Vlad”. Acum, actrița face fururori în filmul „Dosarul 631”, care a avut premiera la mijlocul acestei luni. Aceasta a dezvăluit, de curând, picanterii despre scenele de amor din lungmetrajul care rulează deja în cinematografele din România și felul în care a reacționat tatăl său.

Diana Sar, despre partidele de amor din „Dosarul 631”. Reacția incredibilă a tatălui său

Diana Sar nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. În vârstă de 27 de ani, aceasta a cunoscut deja celebritatea datorită rolului pe care l-a interpretat în serialul de la Pro TV „Vlad”, dar și datorită apariţiilor sale provocatoare.

De altfel, prima pasiune a actriței a fost, fără îndoială, modellingul. Aceasta a fost implicată în mai multe proiecte ca fotomodel, ba chiar, la un moment dat, a fost de acord să pozeze goală pentru un proiect la Muzeul de Artă Recentă.

Între timp, Diana Sar a lăsat deoparte această pasiune și s-a concentrat mai mult pe meseria de actriță. Pe data de 13 mai, vedeta a participat la premiera filmului „Dosarul 631”, unde a primit un rol important.

Actrița nu a fost singură, ci însoțită de familia ei și recunoaște că a avut emoții în momentul în care a început să ruleze scena ei de amor. Iată ce reacție a avut tatăl său.

„Tata a fost la premieră. Le-am spus de la început. Ei nu au o problemă cu asta. Nu au avut niciodată o problemă. Nu este ceva vulgar, sub nicio formă, și nu e nimic exagerat, doar că a fost ciudățel.

A avut și el o părere despre secvență, dar nu a avut o problemă de a filma ce e perfect normal și ceea ce facem cu toții, dar a zis și el că a fost un pic cam lungă”, a povestit actrița pentru ego.ro.

Diana Sar 3
Diana Sar 3

Câte tatuaje are Diana Sar

Diana Sar este o împătimită a tatuajelor, dar nu lasă să se vadă acest lucru. De altfel, vedeta a ales ca „operele de artă” să îi acopere corpul într-un mod cât mai discret. În plus, tatuajele celebrei actrițe sunt de mici dimensiuni și nu toate au o poveste.

„Am 8 tatuaje însă nu toate au o poveste. Ultimele nu mai au așa o poveste, pur și simplu am mers pe un artist care el desenează și îmi tatuează aceeași temă cu natură, flori de pe câmp.

Nu au însemnătate atât de profundă ca celelalte tatuaje. La primul am stat 6 ani să mă gândesc ce să aleg”, a dezvăluit actrița pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...