Renault a lansat mașina pe care o vor toți românii. Au fost aduse laolaltă Dacia Duster, Logan și Sandero, ca să le ai pe toate oriunde

Renault și-a mărit gama de modele cu o mașină care ar putea fi pe placul multor români

Renault a lansat mașina aproape perfectă pentru români. Esta una dintre cele mai practice autoturisme realizate până acum de francezi. Încearcă să-ți imaginezi o mașină care a fost concepută prin contopirea dintre Dacia Duster, Logan MCV și Sandero. Sigur, e un fel de-a spune, dar este genul acela de automobil care are de toate pentru orice familist convins și nu mai trebuie să-ți iei câte o mașină pentru fiecare sarcină în parte.

Mașina Renault care le are pe toate

Dacă ești genul de persoană care are nevoie de câte o mașină pentru oraș, una pentru vacanțele la munte și alta pentru când mergi la țară și ai de cărat marfă, sigur te-ai confruntat cu o problemă: nu ai găsit mașina perfectă care să le facă pe toate. În astfel de cazuri, trebuie să faci un compromis.

Renault a lansat mașina pe care o vor toți românii. Au fost aduse laolaltă Dacia Duster, Logan și Sandero, ca să le ai pe toate oriunde

Noul Renault Triber, mașina 3 în 1 pe care o s-o vrei dacă ai nevoie de o mașină bună la orice

Renault te scutește de asta, pentru că a prezentat cea mai nouă mașină, una 3 în 1, aș putea spune, doar că momentan e disponibilă doar în India. Renault Triber este o combinație între Dacia Duster, Logan MCV și Sandero (cumva), dacă e să iei în calcul forma sa compactă.

Ce are special noua mașină de la Renault

Nu este nici SUV, nici MCV, nici mașină de oraș, dar reunește caracteristicile tuturor categoriilor menționate

Gândește-te că este o Dacia Logan MCV supradimensionată și cu o gardă la sol mai mare. Nu poți să spui că e SUV, dar aduce cu un crossover și e destul de compactă, la fel ca Sandero, dar nu și la fel de mică, pentru a fi ideală pentru oraș.

Are vreo patru metri lungime și o înălțime de doar 1,64 metri, dar un portbagaj foarte mare, de 625 de litri. Nici la exterior și nici în interior n-o să găsești prea multe elemente de design de la Dacia. Cel puțin, n interior, chiar lipsesc cu desăvârșire.

Renault a lansat mașina pe care o vor toți românii. Au fost aduse laolaltă Dacia Duster, Logan și Sandero, ca să le ai pe toate oriunde

Oferă un spațiu cât să-ți iei și familia și vecinii

Care ar putea fi dezavantajul noului automobil Renault

Marea dezamăgire vine la capitolul motorizare. Are un motor de doar 999 cmc, cu trei pistoane și doar 72 de cai-putere. Deci acea imensitate de mașină este chiar mai slabă decât un Logan din prima generație. Dar n-ar trebui să fie o surpriză. De fapt, dacă o să rămâi fidel motoarelor pe combustie, va trebui ca în următorii ani să te mulțumești cu motoare tot mai mici, în ciuda faptului că oamenii cer SUV-uri.

Producătorii le dau SUV-uri, dar trebuie să se încadreze în limitele de poluare legale, așa că le echipează cu motoare pe care mulți le consideră minuscule.