Regula pe care a încălcat-o Dana Budeanu. Imaginea care a creat deja mii de reacții

Stan Filon 02.09.2022, 09:16

Dana Budeanu și-a încălcat propriile reguli! Frumoasa creatoare de modă a vorbit de multe ori despre gustarea sa pe care o ia în fiecare dimineață și care o ajută, probabil, să aibă silueta de invidiat pe care o are. Obișnuiește să mănânce o rodie. Chiar dacă toată lumea o știe ca fiind o persoană parolistă, iată că de data aceasta designerul și-a încălcat propria ei regulă. A renunțat la rodie și a trecut la …lucruri mai serioase.

Regula pe care a încălcat-o Dana Budeanu

Toți fanii Danei Budeanu știu că micul dejun al vedetei este compus dintr-o singură rodie. Este un fruct foarte sănătos, care ne ajută mult organismul să funcționeze în parametri normali. Rodia este unul dintre cele mai bogate fructe în vitamine, fibre și antioxidanți. Consumul unei singure rodii pe zi este suficient pentru ca organismul să-și procure cantitatea zilnică de fibre de care are nevoie. În plus, aceste fructe mențin sistemul digestiv sănătos.

Creatoarea de modă Dana Budeanu cunoaște foarte bine beneficiile consumului de rodii și de aceea servește un fruct în fiecare dimineață. Este o regulă pe care ea și-a impus-o. Ei bine, de curând, celebra creatoare de modă nu s-a mai putut abține și și-a încălcat regula. A înlocuit rodia cu o … amandină! Și nu orice fel de amandină, ci una făcută în casă, după cum a recunoscut chiar ea. Vedeta a postat fotografia cu amandina și a scris…„rodia de dimineață”.

Regula pe care a incalcat-o Dana Budeanu
Regula pe care a incalcat-o Dana Budeanu

„Nu pot să mă abțin”

Vedeta a recunoscut faptul că dulciurile sunt pasiunea ei vinovată. Pur și simplu nu se poate abține de la dulciuri, însă secretul său este moderația. Știe când să se oprească, astfel încât silueta ei să nu aibă de suferit sub nicio formă. De aceea arată atât de bine la 41 de ani.

„Băi, știi care e problema mea? Eu nu pot să mă abțin de la dulce, nici eu nu pot să mă abțin de la dulce, eu nu pot…nu. Nu pot să mă abțin, dar nu mănânc un tort întreg o dată. Mănânc o felie. Nimeni nu ajunge la 100 de kilograme dintr-o felie de tort. Mănânci o felie de tort. Una. De ce mănânci tot tortul? Du-te la psiholog. Poate ai o problemă la cap”, a precizat Dana Budeanu în cadrul rubricii „Verdict politic”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...