Regretul pe care l-a avut Ionela Prodan înainte să moară. Dezvăluirea tulburătoare făcută de fiica ei

Badea Violeta 23.09.2022, 17:27

Ionela Prodan a încetat din viață pe data de 16 aprilie 2018, după o lungă luptă cu o boală necruțătoare. De curând, fiica ei, Anamaria Prodan, a dezvăluit regretul pe care l-a avut cea care i-a dat viață. Iată ce și-ar fi dorit regretata cântăreață de muzică populară!

Visul pe care l-a avut Ionela Prodan înainte să moară

Acum mai bine de patru ani, România pierdea o marea stea a muzicii populare. Ionela Prodan înceta din viață, după o luptă îndelungată cu o boală nemiloasă.

Mama Anamariei Prodan se confrunta cu probleme grave la pancreas, motiv pentru care și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale.

Fiica ei a făcut tot posibil pentru a o salva, dar totul a fost în zadar. Acum, impresara dezvăluie cu ce regret s-a stins din viaţă cea care i-a dat viață.

„Am stat lângă ea secundă de secundă. Am avut noroc în perioada aceea că foarte mulți din presă au respectat intimitatea noastră. Știu că a închis ochii fericită, cu un singur of pe care îl știam și noi acasă: Laur”, a mărturisit Anamaria Prodan într-un interviu acordat Corneliei Ionescu.

Ionela Prodan, avertisment înfricoşător. Ce i-ar fi spus Anamariei înainte să moară:
Anamaria Prodan, alături de regretata sa mamă

Anamaria Prodan, atenționată de mama sa în privința lui Laurențiu Reghecampf

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan povestea că mama sa, Ionela Prodan, a atenționat-o în privința antrenorului de fotbal, chiar înainte ca aceasta să se căsătorească cu Laurențiu Reghecampf. În ciuda sfatului primit de la ființa care i-a dat viață, impresara a decis să-și urmeze inima să să facă pasul cel mare cu antrenorul.

„A încercat atunci, la început, să-mi spună: Mamă, oamenii care nu vin din aceeași lume, sunt ca apa și uleiul. Când îi agiți se combină, când s-au oprit, când nu îi mai agiți, se ridică unul acolo (n.r sus), unul acolo (n.r jos).

Eu i-am spus: Este prima și ultima discuție, el va fi soțul meu. Toată lumea va trebui să-l accepte că de nu, toți veți avea de a face cu mine.

Nu contează, mamă, tată soră. Din momentul acela n-a mai scos niciun cuvânt. L-a iubit cu toată patima! Niciodată nu i-am spus prin ceea ce trecem, ea știind întotdeauna.”, dezvăluia Anamaria Prodan în trecut.

Citește și Cu cine se iubește, de fapt, Anamaria Prodan. Impresara a recunoscut relația cu bărbatul lângă care a fost surprinsă. „Îmi este foarte drag”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...