Regina Elisabeta a trecut peste supărarea interviului dat de Meghan și Harry. Mesajul transmis de ziua fiului lor, micuțul Archie

Ana Ionescu 06.05.2021, 18:00
Regina Elisabeta a trecut peste supărarea interviului dat de Meghan și Harry. Mesajul transmis de ziua fiului lor, micuțul Archie

Regina Elisabeta pare că a trecut peste scandalul pe care l-au creat nepotul său Harry şi soţia acestuia, Meghan Markle, după ce au făcut dezvăluiri controversate din interiorul familiei regale.

Ce mesaj i-a transmis Regina Elisabeta strănepotului său Archie, fiul prinţului Harry şi al lui Meghan Markle

Regina Elisabeta nu face nicio diferenţă între strănepoţii săi. Miercuri, suverana i-a urat „La mulţi ani lui Archie, pe reţelele de socializare, semn că i-a trecut supărarea pe părinţii acestuia, prinţul Harry şi Meghan Markle, după ce aceştia au adus acuzaţii grave la adresa Casei Regale, într-un interviu acordat celebrei prezentatoare TV Oprah Winfrey.
Regina Elisabeta l-a felicitat pe Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, prin intermediul rețelei Instagram.

„Îi urez lui Archie Mountbatter-Windsor o zi de naștere frumoasă cu ocazia împlinirii vârstei de doi ani”, a fost urarea Reginei Elisabeta pentru strănepotul său.

De asemenea, micuţul Archie a primit urări şi de la Ducii de Cambridge, unchiul și mătușa lui Archie, dar și de la Prințul De Wales și Ducesa de Cornwall, bunicii săi.

Regina Elisabeta a trecut peste supararea interviului dat de Meghan si Harry. Mesajul transmis de ziua fiului lor
Prinţul Charles, împreună cu prinţul Harry şi micuţul Archie

Ce au dezvăluit prinţul Harry şi Meghan Markle în interviul acordat lui Oprah

Prinţul Harry şi Meghan Markle au decis să părăsească familia regală anul trecut pentru că şi-au dorit să aibă o viaţă independentă. În luna martie a acestui an, Meghan şi Harry au oferit un interviu celebrei prezentatoare TV Oprah în care au făcut dezvăluiri surprinzătore. Ei au acuzat familia regală de rasisim, după ce un membru al casei ar fi fost îngrijorat în ceea ce priveşte culoare pielii pe care o va avea micuţul Archie.

Meghan a mai spus că regulile ar fi fost schimbate special pentru ca fiul său nu primească titlul de prinț la naștere. În acelaşi interviu, soţia lui Harry a mărturisit că a vrut să se sinucidă.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru The Firm (n.r. – Familia Regală)”, a spus Markle, în lacrimi.

Recent, un apropiat al familiei regale a declarat că prințul Harry regretă interviul de la Oprah.

Este un tip impulsiv, îşi arată imediat emoţiile. Vede roşu în faţa ochilor când este furios. Am avut o neînţelegere o dată cu el, dar după ce fratele lui, William, a intervenit şi i-a explicat totul, s-a calmat, şi-a cerut scuze şi am băut câte o bere împreună, a povestit acesta pentru revista Closer.

Urmăriți Impact.ro și pe