Regele Charles și Regina Consoartă, atacați cu ouă. Reacția uimitoare a monarhului

Badea Violeta 09.11.2022, 14:00
Regele Charles și Regina Consoartă, atacați cu ouă. Reacția uimitoare a monarhului

Regele Charles și soția sa, Camilla, au fost atacați cu ouă în timpul unei apariții în York. Polițiștii au intervenit imediat și l-au prins pe protestatar. Cuplul regal era întâmpinat la York de către liderii orașului când bărbatul a lansat o salvă de ouă. Iată cum a reacționat monarhul!

Cuplul regal a fost atacat cu ouă în York

Regele Charles și Regina Consoarta au fost atacați cu ouă în timpul unei apariţii. Incidentul a avut loc miercuri, pe data de 9 noiembrie, în York, în timp ce cuplul regal se afla alături de liderii orașului.

La un moment, un bărbat din mulțime a început să arunce cu ouă, însă a ratat țintele. Protestatarul a strigat „această țară a fost construită pe sângele sclavilor” în timp ce era pus la pământ de patru ofițeri de poliție. Spectatorii furioși au început să scandeze „Dumnezeu să-l salveze pe rege” și „rușine să vă fie” la adresa protestatarului.

Citește și Gestul pe care îl face regele Charles în fiecare seară. Nu s-a abținut nici când a venit în România!

Camilla si Charles
Camilla si Charles

Cum a reacționat Regele Charles

Regele Charles și Camilla nu au părut deranjați de incident. În timp ce autoritățile îl rețineau pe bărbat, suveranul a continuat ceremonia tradițională în orașul York. La eveniment a luat parte și Lordul primar.

Cuplul regal se află în vizită în York pentru a îndeplini o serie de angajamente. Ei s-au aflat în acest oraș pentru a participa la dezvelirea unei statui a reginei Elisabeta a II-a, prima care a fost instalată de la moartea acesteia.

Modificări în programul de Crăciun. Ce decizie a luat Charles

De curând, a fost anunțat programul de Crăciun de la Castelul Windsor. Regele Charles a decis să facă câteva modificări importante. Conform presei internaționale, vizitatorii vor avea parte de excursii de seară în superbele împrejurimi ale palatului. Mai mult decât atât, copiii vor participa la diverse activități speciale.

Anul acesta, britanicii vor avea parte de un spectacol pe cinste, care se pare că va începe mult mai devreme. Totul ar trebui să fie gata până pe data de 24 noiembrie.

Citește și A fost anunțată data încoronării Regelui Charles al III-lea. Britanicii au decretat zi națională cu ocazia evenimentului!

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...