Reduceri colosale la Lidl. Ce produse pot cumpăra clienţii la aproape jumătate de preţ

Iancu Andreea 04.05.2021, 13:29
Reduceri colosale la Lidl. Ce produse pot cumpăra clienţii la aproape jumătate de preţ

Românii pot găsi reduceri colosale la Lidl, în prima săptămână după Paște. Retailerul german a anunțat care sunt produsele aflate la ofertă în aceste zile. Astfel, clienții care urmează să meargă la cumpărături după minivacanța de sărbători vor descoperi mai multe produse reduse la aproape jumătate de preț. Află cu ce îți poți umple coșul de cumpărături în săptămâna care urmează dacă alegi să îți faci cumpărăturile de la Lidl.

Ce reduceri îi așteaptă pe români la Lidl. Descoperă catalogul cu produse aflate la ofertă

După o masă de Paște îmbelșugată, mulți români preferă să pregătească un meniu mai ușor. În sprijinul celor care își doresc să pregătească preparate sănătoase și gustoase, pot opta pentru ofertele din magazinele Lidl, mai multe produse din catalog aflându-se la reduceri. Începând de astăzi, 4 mai, retailerul german pune la dispoziția cumpărătorilor o gamă variată de produse alimentare, cu preț redus. Astfel, lăsând deoparte carnea de miel, poți alege să cumperi doradă eviscerată, aflată la ofertă, la prețul de 2,49 lei/kg. De asemenea, o caserolă de pulpe de pui superioare, dezosate, costă doar 7,79 lei/650 gr.

O altă ofertă de neratat este cea la ulei de măsline extravirgin. Produsul se află în stoc limitat în această săptămână, având prețul de 24,99 lei, însă stocul se poate epuiza rapid. Alege să prepari o salată ușoară și sănătoasă, pe care să o realizezi din câteva conserve de ton, mai cu seamă că se află în ofertă. O conservă de file de ton în ulei de floarea soarelui costă zilele acestea doar 4,29 lei, preț redus de la 6,19 lei. Adaugă unul dintre mixurile de salate proaspete din ofertă, o pungă de salată Primavera, de exemplu, având prețul de 2,99 lei. Dacă totuși preferi produsele din carne de porc, asigură-te că prinzi oferta din această săptămână când mixul grill de porc se află la reduceri în magazinele Lidl, la numai 1,69 lei/100 gr.

Clienții fideli vor descoperi reduceri importante la Lidl, după Paște
Magazinele Lidl au pregătit reduceri importante pentru cumpărători

Produse pentru casă, aflate în catalogul Lidl în această săptămână

Oferta din magazinele Lidl, după Paște, este una variată. Dincolo de produsele alimentare regăsite la promoție pe rafturi, retailerul german propune inclusiv jocuri pentru cei mici. Aceștia se pot delecta cu o consolă portabilă, care ajunge la prețul de 100 lei. Lexibook cuprinde 10 jocuri, printre care variante ale desenelor animate Cars sau Spiderman, dar și 140 de jocuri clasice. Ecranul de 2,5 inch și alimentarea cu baterii de tip AAA o face extrem de utilă inclusiv în călătorii.

Totodată, pentru casă, Lidl are în ofertă un purificator de aer Silvercrest, ideal în această perioadă de primăvară, când praful, polenul și alergenii pot deveni o problemă pentru întreaga familie. Prețul de 349 lei este unul extrem de atractiv, la fel ca aspiratorul pentru ferestre, cu acumulator, aflat la prețul de 119 lei. În cazul în care îți dorești să îți creezi mai mult spațiu, găsești în catalogul Lidl cuier pentru ușă, patru bucăți, la prețul de 10 lei, dar și scăunel de plastic la doar 20 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI