Recensământ în costum de baie în sectorul 6. Inițiativa inedită a primarului Ciprian Ciucu

Andra Daoud 25.07.2022, 00:17
Recensământ în costum de baie în sectorul 6. Inițiativa inedită a primarului Ciprian Ciucu

Autoritățile nu se lasă și speră să convingă cât mai mulți cetățeni să se recenzeze. După ce a organizat puncte de recenzare în incinta unor stații de metrou din sectorul 6, primarul Ciprian Ciucu a mai venit cu o inițiativă inedită: recenzarea la ștrand. Ce a transmis primăria și până când s-au putut recenza bucureștenii la piscinele din sector.

Recensământ în costum de baie

Primăria sectorului 6 a luat, weekend-ul acesta, o nouă măsură, în speranța de a-i convinge pe cât mai mulți cetățeni să se recenzeze. Administrația condusă de Ciprian Ciucu a anunțat că deschide două puncte de recenzare în incinta unor ștranduri bucureștene din sector. Cei care veneau la plajă puteau profita de ocazie pentru a completa chestionarul, în cazul în care nu au făcut-o încă.

Cei dornici să se recenzeze în costum de baie trebuiau să aibă asupra lor actul de identitate și să fie clienți ai ștrandului. Un alt aspect important este acela că punctele din incinta ștrandurilor au fost deschise doar pe perioada weekend-ului, între orele 9:00 și 20:00. Anunțul a fost făcut de către primărie, pe contul de Facebook.

„Dacă ieși în weekend la bălăceală, la ștrandurile din #Sectorul6, nu uita acasă buletinul! Te primim în slip sau costum de baie să te recenzezi la unul dintre cele două puncte fixe pe care le deschidem. Sub sloganul ‘Hai la recenzare în costum de baie!’, acestea vor fi funcționale sâmbătă și duminică, între orele 9.00-20.00. Le-am amenajat și sunt semnalizate prin săgeți. Te poți recenza la ștrand doar dacă ești client!”, a fost mesajul transmis de către primărie.

Recensamant in costum de baie in sectorul 6. Initiativa inedita a primarului Ciprian Ciucu
Punct de recenzare in incinta unui strand din sectorul 6

Perioada de recenzare a fost prelungită cu încă o săptămână

Autoritățile au prelungit intervalul până la care poate fi făcută recenzarea până la 31 iulie 2022. Românii mai au la dispoziție, așadar, o săptămână pentru a completa chestionarul. Cei care nu participă la recensământ riscă amenzi cuprinse între 1.000 și 3.000 de lei. În urmă cu o săptămână, primăria sectorului 6 a anunțat că pe raza acestui sector sunt deschise 30 de puncte fixe de recenzare, inclusiv unele în incinta stațiilor de metrou.

„30 de centre, puncte fixe de recenzare! În școli, la metrou, în parcuri, acolo unde va este la îndemână, aproape de dumneavoastră. Deși am fost mereu Sectorul care a deschis cele mai multe centre fixe de recenzare, nu ne-am așteptat la acest flux mare de oameni. Văzând că oamenii vin în continuare în număr mare, ne-am mobilizat peste weekend și astăzi deschidem centre noi, acum vom avea 30. Cu scaune, umbră, apă rece”, a transmis, în urmă cu o săptămână, primarul Ciprian Ciucu.

Urmăriți Impact.ro și pe