Reacția tulburătoare a soțului femeii ucise de câinii vagabonzi. „Ne vom întâlni acolo”

Anca Manolica 24.01.2023, 12:23
Reacția tulburătoare a soțului femeii ucise de câinii vagabonzi. „Ne vom întâlni acolo”

Ana Oros a avut un sfârșit tragic, după ce a fost atacată de nu mai puțin de 20 de câini în apropiere de Lacul Morii. Femeia în vârstă de 44 de ani ieșise la alergat în zonă, cu toate că, în aprilie 2022, a mai fost la un pas de tragedie, într-un scenariu aproape identic, scăpând cu viață. Ce mesaj a transmis soțul victimei.

Sfârșitul tragic al Anei Oros a revoltat o țară întreagă

Sâmbătă dimineața, 21 ianuarie, un apel la 112 anunța că o femeie care alerga pe digul din apropierea Lacului Morii, din Sectorul 6, într-o zonă aflată la graniță cu comuna ilfoveană Chiajna, a fost atacată de câini. La fața locului au fost trimiși de urgență mai mulți polițiști, dar și un echipaj medical, care, din nefericire, nu a mai putut face nimic pentru Ana, decât să constante decesul.

Coincidența nefastă face ca, în urmă cu nouă luni, aceeași femeie să fi fost atacată de maidanezi tot în același loc, ajungând în stare gravă la spital, cu răni la cap, la mâini şi la picioare. Din fericire, Ana a scăpat cu viață atunci fiind salvată de doi biciclişti care treceau în acel moment prin zonă.

Ana Oros a avut un sfârșit tragic
Ana Oros a avut un sfârșit tragic

Reacția tulburătoare a soțului femeii

Problema câinilor de la Lacul Morii din București nu este o noutate pentru nimeni, motiv pentru care tragedia de sâmbătă a revoltat o țară întreagă! În timp ce unii cer măsuri urgente și găsirea vinovaților, sunt și mulți care se întreabă care era motivul pentru care femeia de 44 de ani a ales să alerge fix prin locul în care a mai fost atacată o dată.

La doar câteva zile de la moartea celei care îi era alături, bărbatul a transmis un mesaj copleșitor:

„Mi-e dor de tine, Ana. Pășește în Lumina Lui! Ne vom întâlni acolo mai târziu și vom mai râde încă o dată cu toții”, a scris bărbatul pe o rețea socială.

Ce a arătat rezultatul necropsiei

În urma investigațiilor, medicii legiști au stabilit că Ana Oros a murit după ce artera femurală i-a fost secționată și a pierdut prea mult sânge.

„Leziunile majore produse de mușcăturile câinilor au fost incompatibile cu viața. Hemoragia externă a fost masivă și a condus la deces. Mușcăturile au produs leziuni și la nivelul unor vase de sânge mari, inclusiv artera femurală”, au transmis surse judiciare.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...