Reacția tranșantă a lui Mircea Badea în scandalul dopajului Simonei Halep. „Cum așa? Cum a făcut?”

Badea Violeta 26.10.2022, 09:52

Simona Halep, cea mai cunoscută jucătoare de tenis a țării noastre, a fost testată pozitiv la US Open 2022 și mulți români au comentat pe tema acestui subiect, iar de curând a venit și rândul lui Mircea Badea. Iată ce a spus realizatorul TV de la Antena 3 despre dopajul fostului lider mondial!

Mircea Badea, despre dopajul Simonei Halep

Cazul Simonei Halep, depistată pozitiv cu o substanță interzisă la US Open 2022, a fost dezbătut, de curând, și de cunoscutul realizator TV Mircea Badea. Jurnalistul crede că sportivei îi va fi aproape imposibil să-și demostreze nevinovăția.

„Adică am ajuns la o saturație, eu ca telespectator și cititor de știri, la o saturație de lucruri abstracte, în speță a doamnei Halep. Adică aș vrea mai pă concret. De exemplu, zice: Doamna Halep este hotărâtă să lupte până la capăt în treaba cu dopajul.

Bun, am înțeles! E o informație absolut abstractă. Dânsa este dârză, o luptătoare, se va lupta până la capăt! Foarte frumos, bravo! Dar cum? Concret, ce va face?

Că eu asta nu am înțeles de la cei care spun frazele astea. Luptă până la capăt, adică ce? Contestă probele alea de la laboratorul lui pește prăjit, de unde naiba era? Ok, asta ar fi ceva concret.”, a spus prezentatorul TV în emisiunea „În Gura Presei”, pe care o realizează la Antena 3.

Citește și Precedentul care o poate scăpa pe Simona Halep de scandalul dopajului. I-ar reduce semnificativ perioada de suspendare!

Prima reactie a lui Toni Iuruc dupa ce Simona Halep a fost prinsa dopata
Simona Halep

Mircea Badea, despre zvonurile potrivit cărora soţia lui Mouratoglou ar fi implicată în acest scandal

Totodată, Mircea Badea a precizat că zvonurile potrivit cărora soţia lui Patrick Mouratoglou ar fi implicată în acest scandal nu sunt fondate.

„Văd că sunt unii care măcăne prin presă, inclusiv v-am citat ieri pe unul, nu știu ce doctor de la o structură sportivă. Că zice, domne că poate nevasta lui Mouratoglou i-a vârât. Păi i-a vârât cum?

Adică s-a dus ea în vizită… Cum s-a întâmplat concret? S-a dus doamna Halep în vizită acasă la Mouratoglou și i-a zis aia: Dragă Simo, am făcut o salată de boeuf, mi-a ieșit extraordinar! Uite, asta e porția ta! Specială! Din asta mănânci tu! Cum așa? Cum a făcut?”, a mai spus jurnalistul.

Citește și Boala de care suferă Simona Halep. Dezvăluirile făcute de fostul antrenor al sportivei: „Are o mică problemă şi nu cred că acea substanţă i-ar fi făcut bine”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...