Reacția șocantă a lui Dincă, atunci când a fost întrebat ce a făcut cu Alexandra și Luiza. Durere de nedescris pentru familiile fetelor

Diana Radu 24.05.2020, 11:22
Reacția șocantă a lui Dincă, atunci când a fost întrebat ce a făcut cu Alexandra și Luiza. Durere de nedescris pentru familiile fetelor

Gheorghe Dincă s-a întâlnit în urmă cu câteva zile cu părinții celor două fete pe care le-a răpit, respectiv Alexandra și Luiza. Ce le-a spus principalul suspect în cazul Caracal familiilor îndurerate că ar fi făcut cu fete?

Cum a reacționat Dincă când a fost întrebat ce a făcut cu Alexandra și Luiza

Familiile celor două fete răpite de Gheorghe Dincă s-au întâlnit față în față cu monstrul de la Caracal, într-un nou termen de judecată, în speranța că vor afla ce s-a întâmplat cu fiicele lor. Ei bine, se pare că Dincă a început să apeleze la alte intertipuri, și anume la reacții demne de tot circul.

Întrebat ce a făcut ci cele două tinere, Dincă a susținut din nou că este nevinovat și că totul i-a fost înscenat. Acesta a spus că nu le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza apoi a început să plângă și să se prefacă că tremură pentru a nu spune și ce a făcut cu fetele dacă nu le-a ucis.

gheorghe dinca, reactie socanta, alexandra, luiza
Cum a reacționat Dincă când a fost întrebat ce a făcut cu Alexandra și Luiza

„A început să tremure, să plângă și să spună că el nu a făcut nimic, nu le-a ucis. Însă, când a fost întrebat ce a făcut cu ele, nu a spus nimic, s-a prefăcut că îl ia tremuratul și leșinul. Asta sub privirile îngrozite ale familiei fetelor, care plângeau în hohote. Nu este corect față de acei părinți amărâți, pentru că ei se agață de orice speranță, orice cuvânt al acestui monstru, pentru a crede că fetele trăiesc. Faptul că nu au un mormânt la care să își plângă copilele le alimentează și trăiesc cu speranța că într-o bună zi, Alexandra și Luiza or să apară”, a declarat o sursă pentru Playtech.ro.

Au trecut mai bine de nouă luni de la dispariția fetelor, iar familiile fetelor răpite așteaptă disperați ca oamenii legii să le spună ce s-a întâmplat cu acestea. În dosarul Caracal, care cuprinde 5.000 de pagini nu există dovezi clare că fetele au fost ucise, iar Gheorghe Dincă nu spune ce s-a întâmplat cu ele.

Urmăriți Impact.ro și pe