Dincă a răbufnit! Ce a putut să dezvăluie despre cazul Caracal. Mărturisiri șoc

Andrei Cezar 22.05.2020, 14:11
Dincă a răbufnit! Ce a putut să dezvăluie despre cazul Caracal. Mărturisiri șoc

Declarațiile lui Alexandru Cumpănașu privind mărturisirea lui Gheorghe Dincă în fața judecătorilor sunt susținute și de mama Luizei Melencu. Femeia confirmă faptul că, în cadrul primului termen al procesului, ”monstrul din Caracal” a negat acuzațiile de omor și a declarat că a fost obligat de doi polițiști să spună că le-a omorât pe cele două adolescente.

Dezvăluirile lui Dincă în cazul Caracal

Mama Luizei, Monica Melencu, a participat la primul termen al procesului din cazul Caracal, care a avut loc miercuri. Femeia a fost nevoită să stea față în față cu cel care este acuzat de procurori că i-a omorât fiica.

În fața magistraților Dincă și-a susținut nevinovăția și a declarat că a fost forțat să recunoască cele două crime la presiunea a doi polițiști, spune mama Luizei.

”Scumpa mea Luiza, azi am stat fata in fata cu Dinca. Azi a rabufnit la final. A spus ca sub presiune a dat toate declaratiile in prezenta unui politist Barbu Daniel si Ciobanu. E clar ca aici sunt interese mari, iar celalalt, Risipiteanu, sustine si spune ca el nici nu o cunoaste pe Luiza. Azi acesta si-a sustinut nevinovatia inclusiv Dinca dar n-au fost lasati sa vorbeasca.”, a scris Monica Melencu pe pagina sa de Facebook.

Acuzații grave la adresa instituțiilor statului

Monica Melencu își continuă mesajul și spune că toate excepțiile invocate de avocați au fost respinse. În plus, ea arată cu degetul către instituțiile statului pe care le consideră complice la dispariția fiicei sale.

”Toate exceptiile facute de avocati au fost respinse. A ramas in pronuntare. Nu sunt probe suficiente si speram ca pe 3 iunie aceasta magistrata va decide soarta dosarului. Deci, Luiza traiesti! Dinca sustine ca nu a omorat copilul meu, cu speranta ca acest nemernic va spune ce a facut cu tine. Voi lupta pt tine si sper, voi spera mereu ca totusi vom afla. Lulu meu, e clar ca institutile statului sunt complice. Lulu, acolo unde esti iti stiu suferinta dar speranta noastra e ca va veni ziua cand te voi revedea iar. Nu-mi voi pierde speranta, copilul meu. Mami, te iubesc! Sunt supusa sa suport orice pt tine pt aflarea adevarului.” a încheiat mama Luizei.

Dincă a răbufnit! Ce a putut să dezvăluie despre cazul Caracal. Mărturisiri șoc
Dincă a răbufnit! Ce a putut să dezvăluie despre cazul Caracal. Mărturisiri șoc
Urmăriți Impact.ro și pe