Mircea Badea, mărturisiri neașteptate despre Cristina Țopescu. Ce a ieșit la iveală, după moartea jurnalistei

Redacția IMPACT 13.01.2020, 12:23
Mircea Badea, mărturisiri neașteptate despre Cristina Țopescu. Ce a ieșit la iveală, după moartea jurnalistei

În urma morții jurnalisei Cristina Țopescu, Mircea Badea a transmis un mesaj emoționat aseară, încadrul unei emisiuni televizate.
Cristina Țopescu nu mai dăduse niciun semn de viață în ultimele săptăpmâni, potrivit apropiaților săi. Ultima sa postare pe Facebook a fost pe data de 26 decembrie, în care a distribuit o postare legată de Papa Francisc, prin care își exprima admirația față de Suveran.

Există posibilitatea ca fosta prezentatoare să fi murit la sfârșitul lunii decembrie. Polițiștii au deschis o anchetă în acest sens pentru a se vedea cu exactitate în ce circumstanțe a murit ziarista.

Mircea Badea: „Era fără doar și poate un om și un jurnalist absolut sincer în tot ceea ce făcea”

Mircea Badea își exprimă regretul profund cu privire la moarte subită a renumitei jurnaliste, a cărei deces a fost constatat aseară, după anunțul la 112 al vecinei Cristinei.

„E absolut… o sa folosesc un cuvânt mult uzat…șocant, dar de datat asta își găsește adevăratul înțeles în această seară. Poate o știre șocantă din toate motivele. Sigur că am cunoscut-o pe Cristina Țopescu, am interacționat de multe ori în direct. Îmi aduc aminte o emisiune din 2013 în care ne-a dat ocazia în direct și mie și lui Mihai Gâdea să avem grijă de niște căței care nu aveau stăpân și de care nu avea grijă nimeni ”, au fost primele cuvinte pe care Mircea Badea le-a rostit dumincă seară, imediat după auzul veștii cumplite a morții Cristinei Țopescu.

Jurnalistul Antena 3 spune că deși a avut de foarte multe ori opinii contrare cu regretata fiică a comentatorului Cristian Țopescu.

Cristina Țopescu s-a stins din viață. Vestea a șocat toți colegii de breaslă și nu numai. Foto: Facebook / Cristina Țopescu
Cristina Țopescu s-a stins din viață. Vestea a șocat toți colegii de breaslă și nu numai. Foto: Facebook / Cristina Țopescu

„Era fără doar și poate un om și un jurnalist absolut sincer în tot ceea ce făcea. Eu aproape de cele mai multe ori, aproape de fiecare dată m-am situat pe contrasensul opiniilor sale, am avut puncte de vedere contrare în foarte multe situații, dar cu siguranță punctele sale de vedere erau sincere. Ea credea cu pasiune de fiecare dată în vorbele sale, în fiecare vorbă pe care o rostea (…)

De foarte multe ori am avut puncte de vedere contrare fiindcă ea întotdeauna vorbea exact ceea ce simțea și pentru asta am respectat-o absolut întotdeauna. Atât de șocantă și nedreaptă mi se pare această știre încât mă revolt din fiecare celulă a corpului meu”, a conchis Mircea Badea, în cadrul emisiunii.