Reacția lui Serghei Mizil după ce Marian Vanghelie s-a despărțit de nepoata sa. „Nu m-a căutat” (Exclusiv)

Anca Manolica 28.11.2022, 12:13

Oana Mizil şi Marian Vanghelie au format un cuplu vreme de peste un deceniu, cei doi având o fetiţă de aproximativ șapte ani. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, cei doi au avut numeroase certuri și despărțiri, ba chiar existând și acuzații pe numele fostului edil cum că și-ar fi agresat partenera. Declarațiile lui Serghei Mizil despre relația dintre cei doi, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

O nouă despărțire între Oana Mizil și Marian Vanghelie

Nepoata lui Serghei Mizil și fostul edil de la Sectorul 5 au pus capăt relației de 11 ani. În 2021, cei doi au fost protagoniștii unui imens scandal. Oana l-a acuzat atunci pe politician că a agresat-o, având nevoie de îngrijiri medicale. Ulterior, aceasta obținut un ordin de protecție.

În cele din urmă, ei au trecut peste aceste momente dificile, s-au împăcat și aveau în plan să se căsătorească. Totul părea să meargă bine în ultimul timp între cei doi parteneri, dar iată că, la începutul lunii noiembrie, Oana Mizil a confirmat că au luat o pauză de la relație.

„Suntem într-o perioadă pe care nouă ne place să o numim una de pauză. Una în care încercăm să ne regăsim. Sentimentul de iubire încă există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece”, a spus nepoata afaceristului, în urmă cu puțin timp, pentru wowbiz.ro.

Oana Mizil și Marian Vanghelie, alături de fiica lor
Oana Mizil și Marian Vanghelie, alături de fiica lor

Ea adăuga că partenerul ei e foarte schimbat, dar are speranța că va răsări soarele și pe strada lor. „Că va fi acasă cu noi, nu acolo unde vor să îl bage unii, și să formăm din nou o familie”, a adăugat Oana Mizil.

Serghei Mizil se declară sătul certurile dintre cei doi

Fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil nu se mai arată la fel de interesat ca în trecut de felul în care evoluează relația dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie. Acesta spune că nu este deloc sănătos să se mai amestece în familia nepoatei sale, și nici nu a dorit să ofere prea multe amănunte despre motivele care stau în spatele deciziei sale.

„Nu cunosc nimic din ce se întâmplă acolo! Nu mă amestec în oala lor. E strict treaba lor ce fac. Nu ne consultăm, nici nu am știam despre planurile lor. Și nici ei nu m-au căutat!”, a spus Serghei Mizil, pentru Playtech.ro.

Citește și: Ce pensie are Serghei Mizil. Suma primită de la stat de apropiatul familiei Ceauşescu, neaşteptată

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...