Reacția lui Mircea Badea după ce a fost înjurat de colegii de trust. „Vreau să fac public un anunț”

Anca Manolica 12.01.2023, 09:04
Reacția lui Mircea Badea după ce a fost înjurat de colegii de trust. „Vreau să fac public un anunț”

Mircea Badea este unul dintre cei mai vocali prezentatori TV de la noi din țară, motiv pentru care el a fost, de-a lungul timpului, ținta multor ironii din partea colegilor din presă și nu numai. Recent, acesta chiar a fost ironizat și înjurat de către unele vedete din trustul Intact. Ce reacție a avut moderatorul.

Realizatorul emisiunii În gura presei, înjurat de colegii de trust

Mircea Badea a fost înjurat de colegii de la Antena 1, comedianții Teo, Vio și Costel. Jurații emisiunii Stand-up Revolution au fost protagoniştii unui moment uimitor în cadrul podcast-ului „Între show-uri” pe care aceștia îl moderează de o bună perioadă de timp.

Cu toate că Mircea Badea este coleg de trust cu ei, cei trei l-au batjocorit tare pe prezentatorul şi prezentatorul emisiunii „În gura presei”, momentul făcând înconjurul internetului și devenind viral. Vezi aici momentul.

Desigur, cuvintele au ajuns și la urechile vedetei Antena 3, care a fost sunat de către multe persoane pentru a fi informat. Partenerul de viața al lui Carmen Brumă a ales să ofere o reacție în direct, în cadrul emisiunii pe care o realizează.

Comedianții Teo, Vio și Costel
Comedianții Teo, Vio și Costel

„Vreau să fac public un anunț”

Mircea Badea a spus că nu este interesat de părerile altora despre el și că fiecare este liber să se exprime cum vrea și cum simte.

„Vreau să fac public un anunț. Mi-a bâzâit telefonul în continuu azi, de la colegii din trust. Toți mi-au zis că dacă am văzut cum unii de la Antena 1 mă înjură, că nu e posibil așa ceva, că să mă uit. Eu habar n-aveam. Mi-au trimis linkul, m-am uitat și eu. Am văzut că mă înjură în toată regula, cu mu.., cu pu…

Acum vreau să fac public un anunț. Nu mă interesează. Eu sunt pentru libertatea de exprimare, așa că nu mă interesează cine mă înjură. Dacă e de la Antena 1, de la Antena 3 sau de la mine din casă…să fie sănătos. Atât am avut de spus pe acest subiect”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o realizează la Antena 3, În gura presei.

Cei trei comedianți, Teo, Vio și Costel, Claudiu Teohari, Viorel Dragu, respectiv Costel Bojog, pe numele lor întreg, sunt jurați în cadrul emisiunii Stand-up Revolution, celebri în domeniul lor de activitate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...