Reacția lui Jurgen Klopp după ce Liverpool a câștigat Supercupa Angliei. Ce crede antrenorul că a contat enorm în timpul meciului

Ioana Bucur 31.07.2022, 13:46
Reacția lui Jurgen Klopp după ce Liverpool a câștigat Supercupa Angliei. Ce crede antrenorul că a contat enorm în timpul meciului

Tehnicianul bifează succes după succes pe banca echipei engleze, După un meci spectaculos, ce a ținut fanii ambelor cluburi cu sufletul la gură, fluierul de final al arbitrului a adus aplauze pe stadion. Care a fost reacția lui Jurgen Klopp după ce Liverpool a câștigat Supercupa Angliei. În timpul conferinței de presă de la sfârșitul partidei, antrenorul a dezvăluit ce crede că a contat enorm în timpul meciului.

Cum a reacționat Jurgen Klopp după ce Liverpool a câștigat Supercupa Angliei

A fost sărbătoare mare pentru jucătorii și fanii Liverpool, după ce echipa a câștigat, sâmbătă, Supercupa Angliei.

Scorul a fost deschis în minutul 21 al partidei cu Manchester City, cel care a marcat pentru Liverpool fiind Trent Alexander – Arnold. În minutul 70, debutantul Julian Alvarez a marcat pentru echipa lui Pep Guardiola, egalând. În minutul 83, Mohamed Salah a reușit să readucă avantajul echipei sale. Scorul final a fost stabilit în prelungiri de Darwin Nunez.

Imediat după ce Liverpool a câștigat Supercupa Angliei, Jurgen Klopp a făcut o scurtă analiză a meciului, declarându-se mulțumit de jocul echipei sale.

„Mi-a plăcut meciul enorm. Aproape toate meciurile cu City sunt foarte bune, nu câștigăm noi tot timpul, dar e foarte plăcut să urmărești meciurile.

Sunt mulțumit de modul în care am început meciul, apoi fiecare jucător intrat de pe bancă a făcut diferența. Jucătorii sunt pregătiți și asta e cel mai important.

Am jucat pase deștepte. Darwin Nunez a fost servit în situații periculoase, a profitat de spațiul pe care l-a avut și a marcat”, a spus Jurgen Klopp, citat de BBC.

Jucătorii lui Liverpool nu vor avea prea mult timp să se odihnească, în condițiile în care echipa va juca un amical cu Strasbourg și meciul din prima etapă a Premier League, cu Fulham, programat pe 6 august.

Reacția lui Jurgen Klopp după ce Liverpool a câștigat Supercupa Angliei. Ce crede antrenorul că a contat enorm în timpul meciului

Moment dificil pentru Erling Haaland

Meciul a venit și cu un moment dificil pentru Erling Haaland, care era la prima sa intrare pe teren pentru Manchester City. Atacantul transferat în această vară de la Borussia Dortmund a avut ocazia să reducă din diferență, în prelungiri, însă a ratat de la șase metri.

După un șut al lui Phil Foden, lovitura a fost respinsă de portarul Adrian, mingea ajungând la Erling Haaland, care a trimis însă în transversală din poziție ideală.

Imediat după ce și-a dat seama că a trimis în bară și a ratat, astfel, șansa de a marca în meciul său de debut pentru Manchester City, norvegianul a ridicat ambele brațe, a zâmbit amar și și-a pus o palmă pe frunte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...