EXCLUSIV

Reacția inedită a lui Cătălin Botezatu după ce a văzut pozele cu Maria Dragomiroiu pe plajă. „Mai lipsește Sofia Vicoveanca” (Exclusiv)

Stan Filon 19.01.2022, 08:32

Cătălin Botezatu a rămas cu gura căscată atunci când a văzut ultimele fotografii cu îndrăgita cântăreață de muzică populară Maria Dragomiroiu! Interpreta se află în această perioadă în Statele Unite ale Americii, unde are un turneu pentru diaspora românească. Ei bine, în pauza dintre concerte, Maria Dragomiroiu merge la plajă și se lasă mângâiată de razele soarelui. Cântăreața a șocat însă opinia publică, după ce a postat pe Internet fotografii de la plajă.

Cum a reacționat Cătălin Botezatu când a văzut pozele de la plajă cu Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu a postat pe contul său de Facebook mai multe fotografii în care apare îmbrăcată mai îndrăzneț decât suntem obișnuiți cu toții să o vedem pe artista în vârstă de 66 de ani. Vedeta a primit foarte multe reacții la pozele respective. Multe au fost comentarii laudative, pe când altele au fost ușor acide. Vedeta arată foarte bine la vârsta de 66 de ani, lucru remarcat de mai toți fanii săi.

„Bravo. Multă sănătate”, „Bine face că a făcut o poză așa de frumoasă, sexi!” sau ”Ce vreți acum să meargă la mănăstire?”, „Multa fericire si multe bucurii !”, „Multă sănătate și bucurii să vizitați cât mai multe din locurile frumoase și să vă încărcați cu energie pozitivă pt multă Vreme!”, „Vacanță plăcută! Sunteti super frumoasă și deosebită!”, sunt doar câteva mesajele laudative la adresa frumoasei vedete.

Cum a reactionat Catalin Botezatu cand a vazut pozele de la plaja cu Maria Dragomiroiu
Cum a reactionat Catalin Botezatu cand a vazut pozele de la plaja cu Maria Dragomiroiu

Reacții de tot felul la pozele incitante

Alții însă au fost mai răutăcioși și au considerat că pozele sexy sunt cam mult pentru o artistă de talia Mariei Dragomiroiu, ajunsă la o anumită vârstă.

„Să stai în halul ăsta…Chiar dacă suntem la plajă și ținuta doar „pare” a fi una decentă, nu cred că la vârsta ta „chiar” îți stă bine să te expui celor care te apreciază…în acest fel. Acesta este un sfat, nicidecum o părere. Ne mai lipsește Sofia Vicoveanca să o mai vedem așa”, „Nu crezi că e plin internetul „deja” de pițipoance care se expun în același mod ca tine? Dă dovadă de „femeie”… și mai ales „de vârsta” la care ai ajuns….nu aș vrea să te compar cu pițipoancele”, sunt doar două comentarii răutăcioase.

Fotografiile incitante au fost văzute însă și de Cătălin Botezatu, fost fotomodel și în pas cu moda și frumusețea. Acesta a comentat pentru redacția Plytech-Impact fotografiile Mariei Dragomiroiu. Designerul a rămas impresionat de felul în care arată cântăreața de muzică populară.

„Pe lângă faptul că are o voce superbă, care a dăinuit în timp, Maria Dragomiroiu are și o frumusețe de Ileana Cosânzeana, acel păr superb, lung de un metru. Este aproape imposibil ca, la 66 de ani, să ai o podoabă capilară atât de frumoasă. Este foarte greu de întreținut, firul este lung și des. Maria Dragomiroiu ar putea face lesne reclamă la șampon. Este un exemplu viu că se poate ca, la 66 de ani, să arăți impecabil. Mă refer la ținută, la atitudine, la trup, are un corp desăvârșit, un tonus bun.

Poza cu Maria Dragomiroiu este una bună de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generațiilor de acum care au încă de la 20 de ani au fundul căzut. Le dă clasă pițipoancelor! Cred că Maria apelează la o alimentație foarte sănătoasă, dar cred că face și sport, are musculatură tonifiată, se vede!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru playtech-impact.ro.

Ei bine, Maria Dragomiroiu muncește pentru a arăta așa la 66 de ani. Face mișcare fizică și are mereu grijă la mâncare, după cum mărturisea recent.

„Fac genuflexiuni. Măcar 15 sau 20, înainte de culcare. Rotesc mâinile, capul. 9 kilograme am slăbit așa. Nu mai sunt aşa disperată. Am 66 de kilograme. Dacă mai dau jos încă două kg, e binişor. În baie există cântarul. Dacă am mâncat sărat, cam la o săptămână este acolo și mă atenționează. Am ales să nu combin alimentele care îngrașă”, spunea ea, recent, la Antena 1. Dar, Maria Dragomiroiu este atentă și la alimentație.

Maria Dragomiroiu este plecată în această perioadă din țară împreună cu soțul său, impresarul Bebe Mihu. Artista susține mai multe concerte pentru românii din America, devenind deja o tradiție de mulți ani de zile.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...