Carmen Grebenișan, apariție incendiară pe rețelele sociale. Fotografiile sexy care i-au înnebunit pe fani

Rădulescu Valentin 13.04.2020, 15:04
Carmen Grebenișan, apariție incendiară pe rețelele sociale. Fotografiile sexy care i-au înnebunit pe fani

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai frumoase vedete care au făcut parte din celebra competiție Asia Express. Dar aceasta nu încetează să își uimească fanii, pozând foarte sexy în fotografiile de pe Instagram.

Carmen Grebenișan, apariție incendiară pe rețelele sociale

Carmen Grebenișan a făcut echipă împreună cu Alina Ceușan la Asia Express. Acolo au dovedit că sunt mai mult decât niște frumoase blondine, astfel încât au reușit să avanseze mult în competiție și să dea dovadă de putere și lucru în echipă. Totodată, după urma acestei experiențe, cele două au strâns și mai mulți fani, față de cei din munca lor de influenceri.

Sursă FOTO: Instagram
Sursă FOTO: Instagram

Carmen postează des pe pagina sa de socializare în posturi sexy, dar de această dată și-a lăsat fanii cu gura căscată. În urmă cu două săptămâni, aceasta a postat și artistic într-o oglindă la bustul gol. Bineînțeles că părțile intime erau acoperite, dar asta nu înseamnă că nu a ieșit în evidență ce trebuia. Totodată, aceste fotografii au stârnit și controverse printre fani, unii au avut păreri negative, iar alții pozitive. Carmen nu bagă de seamă ce părere au unii despre ea, astfel încât continuă să pozeze așa cum îi place.

Sursă FOTO: Instagram
Sursă FOTO: Instagram

Carmen Grebenișan a postat un mesaj după eliminare

Echipa formată din Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au ieșit din competiție în ediția cu numărul 28, din al 3-lea sezon Asia Express. Astfel încât, Carmen a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în legătură cu experiența ei avută la emisiunea difuzată pe Antena 1. Din spusele vedetei, reiese faptul că a fost o experiență frumoasă în cursa din drumul comorilor.

„A fost una dintre cele mai frumoase experiențe la care am reușit să participăm vreodată în viață noastră. Este ceva de nedescris… Suntem cele mai norocoase, chiar dacă drumul comorilor se încheie pentru noi aici”, a susținut blondina pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe