Reacția aiuritoare a unui deputat USR după tragedia de la Victor Babeș. Cum a încercat să dea vina pe PSD

Stan Filon 13.04.2021, 08:45
Reacția aiuritoare a unui deputat USR după tragedia de la Victor Babeș. Cum a încercat să dea vina pe PSD

Un deputat USR și-a dat în stambă, după tragedia de la Spitalul Victor Babeș, unde trei pacienți au murit sufocați. Instalația care furniza oxigen pentru unitatea ATI mobilă s-a defectat, iar oamenii bolnavi de coronavirus au murit. Alți cinci pacienți au fost salvați la timp.

Reacția aiuritoare a unui deputat USR după tragedia de la Victor Babeș, unde au murit trei oameni

Cel care a comentat incidentul de la Spitalul Victor Babeș a fost deputatul USR-PLUS Iulian Bulai, care a dat vina pe greaua moștenire. Pe lângă faptul că a spus că PSD este de vină pentru tragedia din secția mobilă de ATI, deputatul a arătat cu degetul și Partidul Național Liberal, partidul cu care USR-PLUS conducere România.

Iulian Bulai i-a adus acuzații grave medicului Adrian Streinu Cercel, parlamentar PSD. Iulian Bulai l-a făcut cu ou și cu oțet pe parlamentarul PSD pentru modul cum a condus unitatea spitalicească și pentru faptul că a plecat în Parlament și a lăsat spitalul într-o stare teribilă. Iulian Bulai, deputat USR, l-a acuzat pe Adrian Streinu Cercel că nu a fost capabil să lase în urma lui nici măcat un instinctor!

Reactia aiuritoare a unui deputat USR după tragedia de la Victor Babes, unde au murit trei oameni
Reactia aiuritoare a unui deputat USR după tragedia de la Victor Babes, unde au murit trei oameni

”Nu a fost în stare să lase un extinctor”

Problema este că deputatul USR a făcut o ”mică” confuzie. Adrian Streinu Cercel nu a fost niciodată manager al spitalului Victor Babeș, ci a condus ani la rând Spitalul ”Matei Balș!”. Mai mult decât atât, USR-istul a sărit și la gâtul colegilor de guvernare, pe care i-a acuzat că s-au temut să-și asume responsabilitatea pentru Ministerul Sănătății, așa că l-au lăsat celor de la USR.

”Ministrul Sănătății e la fața locului. A fost o eroare umană. Nu au fost făcute investiții în mandatul PSD, al lui Streinu Cercel. Nu a fost în stare să lase un extinctor ca să stingem un incendiu în clădire. E o manipulară groaznică că noi suntem vinovați de acest lucru. Situația de acum nu este datorită ultimelor 4 ani de guvernare. PNL nu și-a asumat Ministerul Sănătății”, a declarat Iulian Bulai.

Greșeala făcută la evacuarea Spitalului Foișorul de Foc

Luni, USR a făcut scut în jurul ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, căruia i s-a cerut demisia chiar și de către PNL. USR a amenințat că iese de la guvernare, așa că PNL l-a păsuit pe Vlad Voiculescu. Un alt parlamentar USR a șocat audiența, după ce i-a luat apărarea lui Vlad Voiculescu.

”Vlad Voiculescu are susținerea USR-PLUS, deoarece vrea să facă reformă în sistemul medical din România, vrea să scoată mafia din sistemul medical din România. Regret ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișorul de Foc. Regret că evacuarea s-a făcut în prezența mass-media. Trebuia să se facă fără prezența jurnalitilor și a televiziunilor”, a declarat Cristina Mădălina Prună, scrie profinews.ro.

Așadar, parlamentarul USR a recunoscut că a fost o greșeală ca evacuarea spitalului aproape de miezul nopții să se facă…în prezența mass-media!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI