Răzvan Simion, din nou alături de fiica lui. Reuniune de milioane

Elena Avramescu / 14.08.2020, 20:47
Răzvan Simion, din nou alături de fiica lui. Reuniune de milioane

Răzvan Simion matinalul de la Neața, a postat astăzi o poză emoționantă pe Instagram, unde apare alături de fiica sa, Ilinca, care a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani, Astfel că Răzvan a vrut să împărtășească vestea cu toți fanii săi.

Răzvan Simion, din nou alături de fiica lui

“Primii 16 ani din povestea noastra. La multi ani, Dragostea mea!”  a scris acesta în descrierea pozei în care apare alături de fiica sa, Ilina, care seamănă leit cu el. Fanii nu au stat pe gânduri și au reacționat imediat, lăsând multe mesaje frumoase de felicitare pentru Ilinca. Chiar și vedete au lăsat comentarii, precum fosta iubită, Lidia Buble, care a lăsat doar o inimă, dar și Teo Trandafir: “La mulți ani, pui frumos! (Iartă-mă, dar am și eu un pui frumos acasă, așa că-mi permit adresarea…)??”.

Răzvan Simion, din nou alături de fiica lui
Răzvan Simion, din nou alături de fiica lui

“Doamne, cat e de frumoasa ??…are si de la tine cateva trasaturi, dar e atat de finuta, precum mama ei…la multi ani, copil frumos, sa ai viata soare si soarta lumina”, “La multi ani ! Seamănă cu frumoasa ei mamă”, “La multi ani frumosi. E superba!”, “La mulți ani minunați, Ianca! ❤️❤️❤️”, “La mulți ani frumoși și sănătoși! ???? este superbă”, “La mulți ani frumoasă domnișoară!!!”

“Sa va traiasca, sanatoasa!”, “La mulți ani frumoși ????”, “Frumoasa fata aveti ! Sa traiasca sanatoasa si fericita ❤️”, “La multi ani frumosi si fericiti ! Seamana lei cu tatal ! ?”, “La mulți ani fată frumoasă, la mulți ani vouā oameni frumoşi ??”, “Copia ta, să ți trăiască”, “Foarte frumoasa fetita, seamana cu fetita mea Bella care are 16 ani de asemenea” au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de fani pe Instagram.

În urmă cu scurt timp, Răzvan Simion a fost plecat pentru câteva zile de relaxare pe litoralul românesc, însă nu a plecat singur la mare, ci însoțit de copiii săi. Se pare că de când s-a produs ruptura de Lidia Buble, Răzvan Simion petrece mai mult timp cu familia sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI