Lidia Buble, mesaj în public pentru surorile ei. De ce s-a supărat artista pe familia ei

Redacția IMPACT 08.08.2020, 12:35
Lidia Buble, mesaj în public pentru surorile ei. De ce s-a supărat artista pe familia ei

Lidia Buble s-a despărțit recent de Răzvan Simion cu care a fost împreună de mai bine de cinci ani. În ultimele două luni, cântăreața s-a apropiat mai multe de surorile ei. Însă, iată că de această dată, Lidia s-a supărat foc pe surorile ei. Care este motivul supărării?

Lidia Buble, supărare mare în familie. Ce s-a întâmplat

Celebra solistă în vârstă de 27 de ani a transmis recent, pe Instagram că s-a supărat pe toate surorile sale pentru că nu au luat-o și pe ea în vacanță cu ele. Iată mesajul postat la un story, pe Instagramul Lidiei:

„Daniela Buble. Estera Buble, Diana Buble și Lorena Buble, să știți că sunt neagră de supărare pe voi. Și în cazul în care vă întrebați de ce sunt supărată pe voi … este foarte simplu. O să vă spun aici, să vă știe o țară întreagă.

Deci … eu anul trecut când am plecat, v-am luat cu mine. Iar anul acesta, voi ați plecat toate în vacanță și pe mine m-ați lăsat acasă. Mulțumesc, sunteți foarte drăguțe! O să vă mai iau cu mine în vacanță, mai ales pe tine, Esti”, le-a transmis Lidia Buble surorilor sale pe Instastory.

Ce relație are Lidia Buble cu familia sa?
Ce relație are Lidia Buble cu familia sa?

Însă, indiferent de aceste mici supărări de moment, Lidia Buble a mărturisit recent că familia reprezintă pilonul esențial care îi ghidează viața și că apelează oricând la tatăl său pentru un sfat sau pentru o vorbă bună. Mai mult, artista spune că niciodată nu a primit nicio vorbă grea din partea familiei sale.

„Noi obișnuim să mergem la pastor, nu la psiholog și da, este normal ca tatăl meu și fratele, care l-a urmat la slujba bisericii, să fie și buni sfătuitori. Familia mea știe totul despre mine, nu mă ascund de ei. Este și complicat să mai ascund lucruri despre mine, mai ales că apar în tot felul de ziare”, a povestit vedeta într-un interviu acordat publicației VIVA.

Sursa foto: Instagram/ Lidia Buble 

Urmăriți Impact.ro și pe