Răzvan Lucescu își negociază rezilierea contractului cu PAOK

Andrei Cezar, Adrian Dumitru 13.12.2021, 10:33
Răzvan Lucescu își negociază rezilierea contractului cu PAOK

PAOK Salonic, echipa unde antrenează Răzvan Lucescu, a reușit să pună capăt seriei înfrângerilor și a învins duminică, pe teren propriu, formația Lamia, scor 2-1. Chiar și în aceste condiții, antrenorul român pare decis să își rezilieze contractul cu grecii, după ce oficialii lui PAOK nu s-au ținut de cuvânt în ceea ce privește investițiile la echipă.

Răzvan Lucescu pleacă de la PAOK

PAOK a reușit să câștige în campionat primul meci după trei înfrângeri consecutive, prin golurile lui Lyratzis (min. 18) și Kurtici (min. 64). Pentru oaspeți a marcat Arabuli (min. 7). În urma victoriei din etapa a 13-a din campionatului grec, echipa lui Răzvan Lucescu ocupă locul 4 în clasament, cu 22 de puncte, la egalitate cu Giannina, de pe locul 3. Liderul campionatului este Olympiacos Pireu, cu 32 de puncte, echipă urmată de AEK Atena, cu 27 de puncte.

Dacă în campionat, lucrurile nu stau deloc bine pentru PAOK, în cupele europene Răzvan Lucescu a reușit o performanță: s-a calificat la barajul pentru optimile de finală din UEFA Conference Legue, învingând în ultimul meci din grupă pe Lincoln Red Imps cu 2-0.

Lipsa investițiilor promise de conducerea lui PAOK l-au determinat însă pe Lucescu jr. să ia în calcul rezilierea contractului cu formația elenă. Potrivit PlaySport.ro, între oficialii clubului și antrenorul român s-ar fi produs o ruptură iremediabilă, iar tehnicianul și-ar fi anunțat deja colaboratorii că își dorește să încheie socotelile cu PAOK după meciul cu Lamia.

Astfel, se așteaptă ca în zilele următoare Răzvan Lucescu să ajungă la o înțelegere cu conducerea clubului și să își rezilieze contractul.

Răzvan Lucescu dorit la echipa națională de FRF

La finalul lunii noiembrie, președintele FRF, Răzvan Burleanu, împreună cu directorul tehnic din cadrul Federației, Mihai Stoichiță au mers la Salonic pentru a-l convinge pe Răzvan Lucescu să vină la echipa națională.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a refuzat însă propunerea oficialilor FRF și a dorit ulterior să clarifice anumite aspecte legate de întâlnirea cu cei doi.

Nu-mi place să vorbesc despre timpul meu liber, despre cinele pe care le am cu persoane pe care le știu de mult timp. Nu e nimic de spus, nimic de comentat! Sunt aici, antrenorul lui PAOK, cu contract pe 3 ani și vreau să stau aici. Nu e nimic de spus. Nu știu cine a publicat asta, cine a făcut acea fotografie, dar din partea mea nu există interes.

Pentru a concluziona, e doar un alt moment în care m-am întâlnit cu președintele Federației, pentru că ne cunoaștem. Am mai fost cu el la cină la acel restaurant”, a spus antrenorul român.

Urmăriți Impact.ro și pe