Răzvan Lucescu a răbufnit după întrebarea jurnaliștilor. Nervi întinși la maxim după discuțiile „prietenești”

Andrei Cezar 29.12.2021, 15:59
Răzvan Lucescu a răbufnit după întrebarea jurnaliștilor. Nervi întinși la maxim după discuțiile „prietenești”

Răzvan Lucescu s-a aflat pe lista oficilailor de la Casa Fotbalului pentru postul de selecționer al României. Președintele FRF Răzvan Burleanu și directorul tehnic Mihai Stoichiță au mers special la Slaonic, la finalul lunii noiembrie, pentru a purta negocieri cu antrenorul lui PAOK. Cei trei au fost surprinși luând masa împreună, însă Lucescu junior a refuzat în cele din urmă propunerea șefilor FRF.

Răzvan Lucescu, iritat de întrebările jurnaliștior

Răzvan Lucescu a petrecut Crăciunul în România, alături de familie, iar miercuri a plecat spre Grecia pentru a pregăti primul meci al lui PAOK din noul an, cel cu Panteolikos, programat pe 5 ianuarie. Chestionat de jurnaliști despre posibilitatea ca el să preia echipa națională, antrenorul în vârstă de 52 de ani s-a arătat deranjat și a precizat că respectiva întâlnire a fost una între prieteni și nu este treaba presei ce s-a discutat acolo.

În plus, Lucescu junior a dorit să puncteze încă o dată că în momentul de față nu se pune problema ca el să preia o echipă națională, fie ea și cea a României.

Nu este problema voastră, sincer. Atâta timp cât este o treabă care îmi privește intimitatea, viața mea intimă și ceea ce fac eu în privat, nu e problema voastră. Când te întâlnești cu oameni pe care îi cunoști și i-ai mai întâlnit și în alte locuri, înseamnă că poate fi vorba și de o prietenie și dacă e vorba de prietenie, nu e problema voastră.

Dar haideți să încheiem cu cancanurile. Eu am declarat în mai multe rânduri că o națională nu este de mine. Eu sunt un antrenor potrivit pentru o echipă de club. Cel puțin așa gândesc acum. Dacă mâine îmi voi schimba părere, vă voi anunțat”, a spus Răzvan Lucescu.

FRF caută în continuare selecționer

România este în continuare fără selecționer după plecarea lui Mirel Rădoi. Oficialii Federației au fost refuzați, pe rând, de Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu. Cel mai vehiculat nume ca posibil înlocuitor al lui Rădoi în momentul de față este cel al lui Adrian Mutu. Însă pe listă s-ar afla și Edward Iordănescu, Ladislau Boloni și chiar Victor Pițurcă.

Pentru prima reprezentativă urmează două meciuri amicale în luna martie, iar unul dintre adversari este deja cunoscut: Israel. Ulterior, România va începe campania de Nations League. În luna iunie, prima reprezentativă va disputa patru meciuri, iar în septembrie două.

Programul Nations Legue în grupa României:

  • 4 iunie 2022 – Finlanda – Bosnia și Herțegovina (19:00), Muntenegru – ROMÂNIA (21:45)
  • 7 iunie 2022 – Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA (21:45), Finlanda – Muntenegru (21:45)
  • 11 iunie 2022 – Muntenegru – Bosnia și Herțegovina (16:00), ROMÂNIA – Finlanda (21:45),
  • 14 iunie 2022 – Bosnia și Herțegovina – Finlanda (21:45), ROMÂNIA – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022 – Bosnia și Herțegovina – Muntenegru (21:45), Finlanda – ROMÂNIA (21:45)
  • 26 septembrie 2022 – Muntenegru – Finlanda (21:45), ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina (21:45)
Urmăriți Impact.ro și pe