Răzvan Fodor se apucă iar de actorie. În ce serial îl vom vedea, alături de soția lui Cabral

Iancu Andreea 18.08.2020, 18:59
Răzvan Fodor se apucă iar de actorie. În ce serial îl vom vedea, alături de soția lui Cabral

L-am putut urmări în calitate de gazdă a sezoanelor Masterchef, de la Pro TV. Ulterior, Răzvan Fodor s-a mutat la Antena 1, unde a făcut echipă cu Chef Sorin Bontea în competiția Asia Express. Totuși, de multă vreme Fodor nu și-a mai expus latura artistică. Se pare, însă, că vom avea șansa ca din toamnă să îl revedem în calitate de actor într-un serial, alături de Andreea Ibacka.

Răzvan Fodor, din nou actor, într-o producție TV

Simpaticul prezentator a decis să revină la una dintre pasiunile sale, actoria. Deși a devenit consacrat datorită muzicii, făcând parte din trupa Krypton, Răzvan a renunțat la cântat și a îmbrățișat lumea televiziunii. După ce a apărut timp de mai multe sezoane în cadrul emisiunii Masterchef, de la Pro TV, Fodor a optat pentru o nouă experiență.

Astfel, vedeta a ajuns unul dintre concurenții de la Asia Express. El a format o echipă foarte simpatică și apreciată cu Sorin Bontea. Cei doi chiar au ieșit învingători după competiția acerbă din Asia. Totuși, Răzvan nu ezită să ne uimească. El urmează să facă parte din distribuția unui nou serial de la Antena 1. Producția, semnată de Ruxandra Ion, va fi inspirată de serialul turcesc “Bahar – viață furată”, difuzat de Kanal D. Cei de la Antena 1 au cumpărat drepturile de difuzare și urmează să reunească mai multe nume cunoscute din showbiz-ul românesc, printre care și pe fina lui Fodor, soția lui Cabral Ibacka, conform click.ro.

Soția lui Cabral, revine la actorie
Soția lui Cabral, revine la actorie

Andreea Ibacka, revine în televiziune

Potrivit sursei citate, alături de Răzvan Fodor, din distribuția noului serial de la Antena 1 va face parte și Andreea Ibacka, soția lui Cabral. De altfel, Andreea a devenit cunoscută ca actriță în telenovela românească, “Inimă de țigan”, în 2007.

Vedeta se va alătura astfel nașului său de cununie, Răzvan Fodor, dar și actorului Mihai Călin. Deși Andreea și Răzvan au filmat câteva scene pasionale în “Iubire și onoare”, serialul de la Acasă TV, de această dată, soția lui Cabral Ibacka nu va mai avea un rol principal. Acesta se pare că este rezervat unei alte tinere actrițe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI