Când începe sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuțite, de pe Antena 1

Daria Petrescu 26.07.2020, 17:25
Când începe sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuțite, de pe Antena 1

Emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1 este una dintre cele mai urmărite, iar telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură, începerea unui nou sezon. Deși filmările pentru preselecții au început în luna februarie, totul s-a oprit brusc, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia a fost luată și în cazul altor show-uri, cum ar fi Insula Iubirii sau Asia Expres. La scur timp după ridicarea resticțiilor, cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au întors pe platourile de filmare. Iată când începe sezonul 8, al celui mai urmărit show de la Antena 1.

Sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuțite va începe în curând la Antena 1

În luna februarie, filmările pentru Chefi la Cuțite au fost oprite din cauza restricțiilor cauzate de noul coronavirus. Astfel că, timp de două luni nu s-a mai întâmplat nimic. După 15 mai, filmările s-au reluat treptat, astfel că cel mai probabil, noul sezon va fi difuzat la începutul toamnei.

În luna februarie, Florin Dumitrescu i-a îndemnat pe oameni să se înscrie la preselecții, pentru a arăta tuturor cât sunt de talentai în bucătărie. Acesta își dorește foarte mult, ca în sezonul 8, să ajungă cu un om în finală, care să facă parte din echipa lui.

„Luna februarie este luna Chefi la cuțite, căci începem preselecțiile pentru sezonul 8. Invitãm cât mai mulți doritori să participe, poate ajung la mine în echipă și câștigăm împreună. Deja am două sezoane de când nu am mai avut om în finală!”, spunea chef Dumitrescu.

Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7
Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7

Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 7

Alexandru Comerzan a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 7, și a plecat acasă cu premiul cel mare. Bărbatul s-a impus în marea finală contra celor doi bucătari din echipa lui Sorin Bontea, Bobby şi Alex.

Pe lângă faptul că este extrem de talentat în bucătărie, Alexandru Comerzan are și o poveste de viață impresionantă. Și-a dorit de mic să devină bucătar, însă tatăl lui nu a fost de acord. Acesta considera că nu este o pmeserie potrivită pentru fiul lui.

Când avea 15 ani, Alexandru a plecat alături de familia sa din Republica Moldova în Italia. De atunci viața lui s-a schimbat. S-a înscris la o școală profesională de bucătari, iar în primul restaurant în care a lucrat, a curățat morcovi, spanac și cartofi. A făcut acest lucru, pentru a putea ajunge ajutor de bucătar-șef.  În prezent, Alexandru Comerzan este bucătar la un restaurant renumic din Chişinău.

 

Urmăriți Impact.ro și pe