Răzbunarea unui sucevean pe Poliție. A intrat cu căruța într-un magazin Profi

Ana Anitoiu 28.07.2022, 08:08
Răzbunarea unui sucevean pe Poliție. A intrat cu căruța într-un magazin Profi

Un sucevean s-a răzbunat pe Poliție intrând cu calul și căruța, miercuri, într-un magazin Profi. Bărbatul, care ocupa postul de paznic s-a supărat pe oamenii legii după ce aceștia l-au lăsat să se descurce singur într-o situație de la locul de muncă în care a apelat la ajutorul lor.

Ce a spus suceveanul când a intrat cu calul și căruța în magazin

Bărbatul s-a răzbunat, miercuri, după ce cu o seară înainte, în timp ce era la serviciu, a avut nevoie de ajutorul poliției și nu l-a primit, la un magazin Profi din orașul Dolhasca din județul Suceava. Paznicul s-a confruntat cu un grup de tineri care au început să facă scandal în magazin.

Oamenii legii ar fi refuzat să intervină la locul incidentului spunând că este vorba despre o proprietate privată, iar paznicul acesteia ar trebui să se descurce singur, conform site-ului local de știri ziardesuceava.ro.

Paznicul s-a făcut foc și pară când a auzit acest răspuns și a decis să se răzbune pe polițiști chiar a doua zi. Astfel, bărbatul a intrat cu calul și căruța în magazin, până la casele de marcat. „Nici acum nu vine poliția?”, se aude el întrebând într-o înregistrare video făcută în acel moment.

Incident similar, în județul Buzău

Un incident similar a avut loc în localitatea Pârscov din județul Buzău, în noiembrie 2019, când un bărbat a intrat cu calul în supermarket, spre surprinderea celor prezenți. Bărbatului i-a fost cerut să scoată animalul afară.

Bărbatul și-a ținut calul de căpăstru și s-a plimbat prin magazin înainte de a ieși împreună animalul. La un moment dat, el s-ar fi întors ca să curețe murdăria lăsată în urmă de calul său în acel supermarket.

Primarul din Pârscov, Mihai Daniel, a confirmat atunci că imaginile au fost filmate marți seara într-un magazin de pe raza localității. Edilul a spus la acel moment că nu știe de ce ar fi făcut bărbatul acest gest și că probabil acesta se afla sub influența alcoolului.

Urmăriți Impact.ro și pe