Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea se mută în instanță. Ce a cerut artista

Rădulescu Valentin 05.06.2020, 12:07

Andreea Bălan și George Burcea au așteptat de mult acest moment. Instanțele s-au redeschis, iar acum pot continua războiul în fața magistraților. Artista este cea care a făcut deja primul pas. Cum va decurge totul?

Andreea Bălan și George Burcea vor continua războiul în instanță!

După o perioadă lungă în care instanțele din România au fost închise, Andreea Bălan și George Burcea își pot duce acum la bun sfârșit relația. Artista a făcut deja primul pas și este decisă să rupă orice legătură cu fostul ei iubit. Potrivit informațiilor de la cancan.ro, vedeta a depus oficial acțiunea de divorț, iar cei doi vor continua să poarte războiul în fața magistraților de la Judecătoria Buftea.

Totodată, procesul care se anunță de lungă durată se va desfășura în secret, deoarece Andreea Bălan a cerut instanței ca procesul să se judece cu ușile închise. Totodată, Artista a dezvăluit de curând și adevăratul motiv pentru care s-au separat într-un vlog de pe Youtube. Andreea a mărturisit că înafară de comportamentul lui George Burcea, care s-a schimbat în ultimul timp, acesta suferea și din cauza traumelor din copilărie.

Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea se mută în instanță. Ce a cerut artista
Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea se mută în instanță. Ce a cerut artista

Andreea Bălan și-a dorit mereu o familie

Andreea Bălan se află la vârsta de 32 și a avut o familie aproape perfectă. Vedeta a mărturisit că scopul ei în viață a fost să aibă o căsnicie frumoasă alături de copii și de un soț iubitor. Dar din nefericire, după un timp totul s-a distrus. Andreea Bălan își continuă acum viața lângă cele două fetițe pe care le are împreună cu George Burcea, Ella și Clara.

Am dorit foarte mult să-mi construiesc o familie. Am realizat că un copil mă va completa la un nivel extrem de profund, la un nivel la care nimic altceva nu a reuşit să mă completeze până în momentul acela. De aceea, scopul meu imediat, la 32 de ani, a fost să găsesc pe cineva cu care să îmi întemeiez o familie. Lucrul acesta s-a întâmplat.

După cum bine ştiţi nu am făcut numai un copil, am făcut doi, pe Elluţa şi pe Clara. Am realizat cât de frumos este să fii mamă. Totodată, faptul că eşti mamă te transformă în continuare şi te face să intri în contact cu tine ca şi copil şi să îţi dai seama că mai ai mult de lucru cu tine, iar copiii scot din tine şi părţile frumoase, dar şi părţile negative, a povestit Andreea Bălan cu ceva timp în urmă.

Urmăriți Impact.ro și pe