De unde își ia, de fapt, Dorian Popa marfa pentru magazinul său online cu produse ”hatz”

Daria Petrescu 31.05.2020, 21:04
De unde își ia, de fapt, Dorian Popa marfa pentru magazinul său online cu produse ”hatz”

Sunt deja celebre expresiile „Hâtz, Jhonule” sau pur și simplu “Hâtz”, pe care Dorian Popa le-a tot folosit în vlogguri, în emisiuni, așa că a profitat de context și le-a inscripționat și pe haine. Însă, puțini sunt cei care știu de unde iți ia artistul marfa, pentru magazinul lui online. Acesta a dezvăluit totul, în urmă cu ceva timp.

Dorian Popa, magazin online cu marfă din China

În urmă cu un an „În urma unor discuții foarte lungi cu ‘fratele’ meu, Dan Capatos, am ajuns la concluzia că, de fapt, ‘Hatz’ e o interjecţie foarte veche, care probabil în mintea mea s-a distorsionat un pic și a ajuns Hîtz.

«Hîtz» s-a dovedit a fi o interjecţie care exprimă fericire, pozitivitate, bucurie și tot ce trebuie. Jhonule e o vorba veche, asta am spus-o de când am adoptat-o.

E de pe vremea lui Connect-R, am auzit-o la el când a făcut un spot publicitar pentru Radio Zu, în care spunea «John, nu e TV, e ZU TV». Aşa s-a născut «Hîtz Jhonule», a declarat Dorian în urmă cu un an. Artistul  își procură marfa din China, așa cum se întâmplă în cazul mai multor vedete de la noi.

Casa în care s-a mutat Dorian Popa are 400 de mp

Dorian Popa și iubita lui s-au mutat recent în  casă nouă. „Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro. Sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, De asemenea, au fost oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum.

Dorian Popa este unul dintre cei mai iubiți artiști
Dorian Popa este unul dintre cei mai iubiți artiști

Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor şi 600 de metri pătraţi are terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii. E greu să faci o casă!”, a spus el, la emisiunea “Dimineaţa Blană” de la Pro FM.

Cum se menține Dorian în formă

Dorian Popa este actor, cântăreț și dansator și a devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul ”Pariu cu viața”. Acest lucru,  alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. În 2015 a apărut în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de pe PRO TV.  Acum cariera lui în muzică este una înfloritoare.

Dorian a lansat piesa ”Buze”, alături de What’s UP, și a acceptat să vorbească pentru ideisanatoase.ro despre obiceiurile sale alimentare. El a vorbit despre sport și viață sănătoasă și despre ce înseamnă pentru el să aibă două pisici acasă.

„În mare parte din timp încerc să respect regimul meu alimentar clasic și anume: cât mai puțini carbohidrați (fără pâine, iar cartofii și orezul trebuie fierte) și cât mai multă proteină (albușuri de ou, carne, lactate). Din păcate, de multe ori timpul nu îmi permite să am mese tocmai bio, motiv pentru care încerc să îmi aloc doza de proteină necesară și să nu manac foarte mult junk food”, spunea Dorian Popa în urmă cu ceva timp.

 

Urmăriți Impact.ro și pe