Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea nu s-a încheiat. Ce acuzații își aduc cele două vedete. Sunt din nou la cuțite

Anca Manolica 22.09.2022, 09:40
Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea nu s-a încheiat. Ce acuzații își aduc cele două vedete. Sunt din nou la cuțite

Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea pare departe de a se încheia. Acuzațiile curg din ambele părți, iar între cei doi pare să nu mai existe nicio cale de reconciliere. Iată ce își reproșează foștii soți de această dată. Actorul condamnat penal ajunge din nou în fața judecătorilor.

Andreea Bălan îl acuză că era sub influența băuturilor alcoolice atunci când a venit să ia fetele

George Burcea și Andreea Bălan au decis să o ia pe drumuri diferite în urmă cu doi ani, cu toate că au împreună două fețițe, pe Ella și Clara. Ei au divorțat anul acesta, la începutul lunii martie, însă războiul dintre cei doi este departe de a se fi încheiat. Artista își dorește din răsputeri să aibă custodie exclusivă, însă instanța a decis ca minorele să fie în grija ambilor părinți.

Zilele trecute, cântăreața făcea unele acuzații grave la adresa fostului soț. Aceasta a spus că actorul are un comportament total neadecvat în fața fetițelor. Ea a mărturisit că actorul avea drept de vizită și venise să ia micuțele, doar că se afla sub influența băuturilor alcoolice. Iar de aici până la a porni un scandal nu a mai fost decât un pas.

George Burcea cere dovezi video

La câteva zile după ce Andreea Bălan l-a acuzat că a intrat în curtea sa pentru a lua fetele, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, George Burcea a reacționat. El a declarat în exclusivitate pentru Playtech.ro că se va apăra de fiecare dată când jurata de la Antena 1 va încerca să îl denigreze public.

Andreea Bălan și George Burcea, alături de fetițele lor
Andreea Bălan și George Burcea, alături de fetițele lor

Acum, actorul i-a trimis o notificare fostei soții, prin care îi cere să facă publice „dovezile video” prin care să demonstreze că el a venit sub inflența băuturilor alcoolice la ea în curte. De asemenea, George Burcea a mai că preferă ca totul să se rezolve în instanță.

„De câteva zile mă gândesc dacă să reacționez public și nu doar în instanță la linșajul public inițiat de fosta soție. Probabil în anticiparea apelului ce urmează a fi judecat pentru procesul de divorț, consider că mi s-a declarat război, dar nu voi da curs la așa ceva.

Cu toate acestea, mă voi apăra de fiecare dată când mama copiilor va încerca să mă denigreze public și să creeze o imagine falsă despre mine doar pentru a obține custodie exclusivă. Copiii au nevoie de ambii părinți pentru o dezvoltare armonioasă. Îmi iubesc cele două fetițe până la cer și înapoi și sunt sigur că și mama lor simte același lucru.

Tocmai de aceea mă întristează enorm când văd cum încearcă să mă îndepărteze de ele, neluând în seamă faptul că distorsionarea realitatii și această „luptă” nu le va face decât rău și le va crea o suferință dificil de vindecat. Copiii nu ar trebui să fie armele pe care le folosești pentru a-ți hrăni orgoliul!”, a spus George Burcea, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Andreea Bălan a cerut ajutorul instanței, pentru a opri atacurile actorului

Jurata emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1 a depus cererea de chemare în judecată împotriva fostului soț, în cursul zilei de luni, 19 septembrie. Aceasta a solicitat ca instanța să ia de urgență măsuri cu privire la mai multe afirmații publice ale actorului, care, în opinia sa, sunt mincinoase și calomnioase.

Andreea Bălan cere ca instanța să dispună ștergerea postărilor acestuia și să îi interzică să mai facă afirmații mincinoase la adresa ei. De asemenea, cântăreața a cerut ca el să fie obligat de magistrați să achite toate cheltuielile de judecată.

În urmă cu numai două luni, partenerul de viață al Vivianei Sposub a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București, după ce a fost acuzat că a condus mașina sub influența substanțelor interzise. Deși instanța de fond i-a interzis să mai conducă mașina o perioadă, Curtea de Apel i-a dat permis înapoi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...