Ray Liotta a murit la 67 de ani. Actorul filma pentru o nouă producţie

Iancu Andreea 26.05.2022, 20:09

Actorul Ray Liotta s-a stins din viață la numai 67 de ani. Cunoscut pentru rolurile sale din producții precum „Field of Dreams” și „Goodfellas”, acesta a murit recent chiar în timp ce filma pentru o nouă peliculă, în Republica Dominicană.

Ray Liotta a murit. Actorul avea 67 de ani și se afla la filmările unei noi producții

Celebrul actor Ray Liotta s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani, în timp ce se afla în Republica Dominicană, la filmările pentru o producție numită „Ape periculoase”. Actorul ar fi murit în somn, potrivit Deadline, care citează o sursă apropiată actorului. De asemenea, potrivit informațiilor apărute în presă, nu a existat nimic suspect la decesul său. Logodnica sa, Jacy Nittolo, se afla alături de el în timpul filmărilor pentru proiect.

Liotta a devenit celebru datorită rolului principal din capodopera lui Martin Scorsese din 1990, „Goodfellas”, unde l-a interpretat pe mafiotul Henry Hill alături de Robert De Niro și Joe Pesci. Rolul de atunci i-a deschis ulterior multe oportunități lui Ray, lucrând intens apoi la Hollywood. Anterior rolului care l-a făcut celebru, el a jucat împreună cu Kevin Costner în filmul „Field of Dreams”, în care l-a interpretat pe Shoeless Joe Jackson.

Ray Liotta a murit la 67 de ani
Ray Liotta, alături de iubita sa

Actorul a adunat o experiență impresionantă în cinematografie

Liotta se afla într-o perioadă de renaștere. El finalizase filmările pentru producția „Cocaine Bear” regizată de Elizabeth Banks și urma să joace în filmul „The Substance”, alături de Demi Moore și Margaret Qualley. De asemenea, recent a fost distribuit în postura de producător executiv al serialului „A&E Five Families”, care prezintă ascensiunea și căderea dramatică a familiilor genoveze, Gambino, Bonnano, Colombo și Lucchese din mafia din New York.

Deși este mai cunoscut pentru rolurile sale pe marele ecran, el a jucat alături de Taron Egerton în serialul Apple TV+ „Black Bird”, a revenit în „Hanna” de la Prime Video și a jucat alături de Jennifer Lopez în drama NBC „Shades of Blue” (2016-2018). Liotta a câștigat un Primetime Emmy în 2005 pentru perioada în care era invitat la ER. Ray a jucat în nenumărate alte filme, printre care „Cop Land”, „Corrina Corrina”, „Operation Dumbo Drop”, „Unforgettable”, „Wild Hogs” și „Blow”, în care l-a jucat pe Fred Jung, tatăl.

Actorul era logodit cu Jacy Nittolo din 2020, cei doi alegând să facă acest pas chiar în preajma Crăciunului. El avea să împărtășească atunci fericita veste pe Instagram. totuși, Ray Liotta avea o fiică ce îi calcă pe urme artistului, Karsen Liotta, în urma mariajului său cu Michelle Grace.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...