EXCLUSIV

Răsturnare de situație în procesul dintre Enel și Irinel Columbeanu. „Ei au să-mi dea mie acum bani”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 01.08.2022, 19:14
Răsturnare de situație în procesul dintre Enel și Irinel Columbeanu. „Ei au să-mi dea mie acum bani”. EXCLUSIV

Dat în judecată pentru facturi neachitate la energia electrică, în valoare de 530 de lei,  după ce i-a ars vila de la Izvorani, Irinel Columbeanu a luat foc, spunând că este vorba despre o „jegmăneală”, întrebând cum o casă nelocuită, care a ars complet și debranșată de la rețea, poate genera consum. La o „recalculare” însă, fostul soț al Monicăi Gabor a aflat că el e cel care are de încasat 8 lei de la furnizor, potrivit declarațiilor fostului afacerist pentru Impact.ro.

Irinel Columbeanu, despre procesul cu Enel

În urmă cu mai bine de o lună, Irinel Columbeanu s-a trezit dat în judecată de către furnizorul electric, întrucât nu a plătit facturile, după ce vila sa de la Izvorani a luat foc. Mai mult, pentru doar 530 de lei, fostul soț al Monicăi Gabor a fost amenințat și cu executarea silită. Reacția acestuia a fost promptă, Irinel precizând că este vorba despre o „jegmăneală” și că lucrurile nu vor rămâne așa.

„Cum o casă nelocuită, incendiată, care a ars complet poate genera consum de energie electrică? Și debranșată de la rețea, de ei înșiși. Cred că numai în România se poate întâmpla așa ceva. Acolo nu locuiește nimeni, cine consumă? Insectele, șobolanii? Cum s-au acumulat facturi pe care nu le-am plătit pentru că în mintea mea, doar spiritele care au dat foc casei, probabil se încălzesc la reșou?

Suma oricum e mică, 530 de lei, cred că o să o achit, decât să-mi pierd timpul prin tribunale. E posibil însă să mă trezesc și după cu alte facturi. Nu știu ce să fac, o să mă interesez. Probabil un recurs, o expertiză să se vadă că acolo nu-i curent. O țară întreagă e jegmănită pe față de acești furnizori de utilități și de cei care-i lasă să facă așa. Ăștia sunt plătiți de noi. Trebuie luptat, cred că singura metodă e cu rachete super-balice. Dar nu voi lăsa lucrurile așa”, ne-a declarat Irinel Columbeanu pentru Impact.ro.

Irinel Columbeanu, detalii despre procesul cu Enel
Ultima factură emisă de Enel

Detalii despre… ultima factură

Ei bine, după sesizarea fostului om de afaceri, Irinel Colmbeanu a primit o nouă factură și a aflat că nu mai este dator, ba, din contră, el e cel care are de primit de la furnizorul de energie electrică suma de 8 lei. Irinel Columbeanu a fost nevoit să părăsească vila de la Izvorani în anul 2013, când banca i-a pus sechestru pe toate bunurile pentru neplata unui împrumut de cinci milioane de euro.

După ce a fost închiriată ocazional, vila a fost scoasă la vânzare pentru 3,9 milioane de euro, doar că nimeni nu s-a arătat interesat să devină proprietar în acte. De la incendiu, nimeni nu a renovat imobilul, asta și pentru că vila de la Izvorani nu mai este locuită.

A aflat din biografia Monicăi Gabor că a mai fost însurat

Irinel Columbeanu are acum o altă mică problemă, care-i dă ceva „bătăi de cap”. Parcurgând biografia Monicăi, pe un site, pe lângă faptul că aceasta e inspirată din cartea sa, fostul soț al acesteia a aflat că înainte să o ia de nevastă a mai fost însurat.

„Chiar nu știu cui să mă adresez, nu mi se par normale astfel de informații eronate. Cred că cineva se chinuie să scrie noua carte în locul meu, din care aflu că am mai fost căsătorit. Nu știu însă cu cine. Mâine-poimâine, aflu că am fost și bigam. Mi se pare că visez, totuși linkul este real”, ne-a mai spus acesta, mai în glumă mai în serios.

Urmăriți Impact.ro și pe