Monica Gabor, vizită secretă în România. Irinel Columbeanu, surprins de gestul fostei soții. „Nu știu dacă e singură sau cu Irina” (Exclusiv)

Badea Violeta 06.07.2022, 08:49

Monica Gabor a lăsat America și s-a întors în România. Potrivit postărilor sale de pe rețelele sociale, fosta doamnă de la Izvorani se află în țară împreună cu sora sa, Ramona Gabor. Monica nu a anunţat foarte multe persoane că a revenit pe meleagurile natale, nici măcar Irinel Columbeanu nu cunoaște foarte multe informații despre vizita fostei sale soții.

Irinel Columbeanu, surprins de venirea Monicăi Gabor în România

De curând s-a aflat că fosta soție a lui Irinel Columbeanu se află în România. Din postările sale de pe internet reiese faptul că aceasta nu ar fi însoțită de fiica sa, Irina, sau de soțul său, Mr Pink. În schimb, Monica Gabor s-a afișat împreună cu sora sa, Ramona Gabor.

Se pare că cele două s-au revăzut și cu sora lor mai mare Alina. De asemenea, Monica și Ramona au vizitat Maramureșul și s-au bucurat de clipe minunate împreună.

În tot acest timp, Irinel Columbeanu nu a știut de vizita fostei sale soții în România, semn că în prezent relația lor este marcată de răceală și indiferență.

„Am văzut că ar fi în România, dar mie nu mi-a spus nimic. Nu știu dacă e singură sau și cu Irina. Cu Irina am vorbit acum câteva zile”, a declarat fostul afacerist pentru Playtech.

surorile Gabor
Surorile Gabor

De cât timp nu a mai văzut-o Irinel Columbeanu pe fiica sa

Fostul om de afaceri nu și-a mai văzut fiica fizic dinainte de pandemie. De altfel, Irina locuiește în Statele Unite ale Americii alături de mama ei, Monica Gabor, de partenerul ei de viață, Mr. Pink, și de fiul bărbatului. Anul trecut, Irina și mama sa au fost câteva zile în România, dar Irinel Columbeanu nu a apucat să-și vadă fiica.

„De acum un an nu a mai fost în țară. Anul trecut în februarie, ne-am întâlnit, de aceea m-am și gândit că poate vine și anul ăsta. Atunci m-am văzut cu ea, nu și cu Irina. S-a dus la Bacău, și după ne-am întâlnit”, a mărturisit fostul afacerist de la Izvorani pentru aceeași sursă.

Amintim că Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în urmă cu un deceniu. Deși instanța din România i-a încredințat-o pe Irina, fostul afacerist a hotărât în urmă cu circa patru ani, gândindu-se la binele copilului său, să-și lase copila să se mute la mama sa în America.

Urmăriți Impact.ro și pe